Hét online uitzendbureau

Meld gratis je vacature aan
Neem contact op

Uitzendkracht gezocht?

Jouw team heeft dringend versterking nodig, maar het wervingsproces lijkt een eindeloze uitdaging. Wij begrijpen de uitdagingen die je als opdrachtgever tegenkomt: langdurige zoektochten, tijdrovende screenings en hoge wervingskosten.

Met ons online uitzendbureau nemen wij deze zorgen uit handen. Wij gaan op zoek naar jouw nieuwe collega en je betaalt pas als iemand begint met werken.

Ben jij op zoek naar goede uitzendkrachten om jouw bedrijf te versterken? Plan direct een afspraak in voor meer informatie.

Ben jij op zoek naar leuke baan in de horeca, retail, logistiek, schoonmaak of ergens anders? Kijk hier voor al onze vacatures.

matching online uitzendbureau

Voordelen online uitzenden via Repay

We onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door ons online karakter. We hebben flink geïnvesteerd in een slimme matchingmethode, we noemen onze opdrachtgever bij naam en onze job marketeers zetten de vacatures uit via kanalen waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Daarnaast zijn we 20% goedkoper dan de meeste uitzendbureaus!

  No cure no pay

  Geen match? Geen kosten. Jij betaalt pas als jouw nieuwe collega begint met werken. Hierdoor maak je geen onnodige wervingskosten.

  Voordelig tarief

  Medewerkers die via het platform worden geworven, dienen via ons te worden ingeleend. Dankzij het digitale karakter van het platform zijn we gemiddeld zo’n 20% goedkoper dan reguliere uitzendbureaus.

  Multichannel promotie

  Onze jobmarketeers promoten de vacatures via diverse kanalen als TikTok, Youtube, Spotity en Google Ads.

  Sneller de juiste kandidaat

  Onze marketingacties en de laagdrempeligheid van het platformzorgen voor meer sollicitanten in kortere tijd.

  Bespaar kostbare tijd

  Wanneer jij samenwerkt met Repay, bespaar je tijd op zaken zoals de werving van personeel, het opstellen van contracten en de salarisadministratie.

  Flexibiliteit

  Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

  “Wij hebben al 3 toppers kunnen toevoegen aan ons team”

  Pieter Smit, Nico Smit visspecialiteiten

  “Als je op zoek bent naar versterking voor jouw bedrijf, is het online uitzendbureau van Repay de ideale plek. De vacature wordt op allerlei kanalen doorgeplaatst waardoor er een goede instroom van sollicitanten is. Door de matchingscore is het eenvoudig om sollicitanten te rangschikken. Hierdoor kan je snel de juiste keuze maken. Daarnaast betaal je pas als iemand begint te werken, waardoor je geen onnodige kosten maakt voor de werving. Wij hebben dankzij het uitzendbureau al 3 toppers kunnen toevoegen aan ons team.”

  Waarom zijn wij goedkoper dan andere uitzendbureaus?

  • We hebben geen fysieke kantoren verspreid over Nederland zoals traditionele uitzendbureaus.
  • We gaan samen op zoek naar de beste kandidaat. Na onze (digitale) pre-screening, nodig je zelf de beste kandidaten uit voor een gesprek.
  • Door onze slimme doelgroep benadering verhogen we de slagingskans onder sollicitanten en kunnen we tegelijkertijd de wervingskosten beperken.

  Wat is onze slimme doelgroep benadering?
  Wij hebben Nederland onderverdeeld in regio’s op basis van branches en het vacatureaanbod. Hierdoor kunnen we ons focussen op kerngebieden met veel vergelijkbare vacatures. Wanneer kandidaten onze vacatures bekijken is de kans dus groot dat zij in aanmerking komen voor meerdere vacatures in de buurt. Daarnaast kunnen we onze campagnes specifiek richten aan de gewenste doelgroep.

  Veelgestelde vragen

  Dummy (niet verwijderen)
  Hoe snel staat mijn vacature online?

  Na het aanmelden van een vacature nemen we contact met je op om de vacature te doorlopen. Kloppen alle gegevens? Dan staat jouw vacature binnen 24 uur online.

  Zit ik ergens aan vast als ik een vacature aanmeld?

  Nee, je zit nergens aan vast als je een vacature aanmeldt. Als er geen match tot stand komt, betaal je namelijk niets. Je begint pas te betalen als een nieuwe medewerker begint met werken.

  De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

  Wat zijn de tarieven van Repay HRM?

  Dankzij het digitale karakter van het online uitzendbureau kunnen we 20% goedkoper zijn dan de meeste uitzendbureau’s. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven.

  Wat is uitzenden?

  Bij uitzenden zijn er drie partijen betrokken: de opdrachtgever, de kandidaat en het uitzendbureau. In de praktijk betekent dit dat wij samen met jou op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Zodra er een match is maken wij alle papieren in orde, zodat de kandidaat zo snel mogelijk kan starten. Daarna blijven wij zorg dragen voor de salarisadministratie, verzuimafhandeling en alle andere taken die bij goed werkgeverschap komen kijken. Jij geeft alleen de gewerkte uren door in onze app en ontvangt van ons één handige verzamelfactuur.

  Meer over uitzenden via Repay HRM lees je hier.

  Kan ik een kandidaat zelf in dienst nemen?

  Overname van een uitzendkracht is mogelijk na 1500 uitzenduren. De algemene voorwaarden zijn van kracht en zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

  Wat bedoelen jullie met gratis promotie?

  Er wordt door ons flink geïnvesteerd in lokale marketingacties waarmee de vacatures worden gepromoot. Hierdoor geniet je van extra naamsbekendheid, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

  Hoe werkt het?

  Jij meldt een vacature aan en selecteert de winnende kandidaat. Wij regelen de rest.

  Stap 1: Jij meldt gratis je vacature(s) aan via het online formulier
  Stap 2: Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op. Kloppen alle gegevens? Dan publiceren we de vacature.
  Stap 3: Wij promoten de vacature via verschillende kanalen.
  Stap 4: Jij kiest zelf de kandidaat die het best bij de vacature past.
  Stap 5: Wij stellen een contract op zodat jouw nieuwe collega snel kan beginnen.

  Op zoek naar werk?

  Mocht jij op zoek zijn naar een baan dan kan dit ook via ons. Kijk op werk.repay.nl voor alle vacatures.

  Deze bedrijven gingen je voor

   jumbo

   Brochure

   Brochure mock up

   Download de brochure voor meer informatie over onze dienstverlening.

   Contact

   Heb je vragen of wil je een vacature aanmelden? Bel direct met ons team, wij helpen je graag verder!

   bel08800 – 21620

   mailwerk@repay.nl

   mailKlik hier om direct een afspraak in te plannen

   Of klik hier om direct een vacature aan te melden.

   Bart Haverkort

   Raf van der Hoogen

   Jesse Kieboom