“Het grote voordeel is dat we een band opbouwen. We weten wat we aan elkaar hebben. Onze contactpersoon van Repay HRM weet ook wat er speelt binnen onze zaak.”

Peer Gulik

Woodstock’69 in Bloemendaal is een begrip: het strandpaviljoen onderscheidt zich door de goede keuken, de geweldige decoraties en de ongedwongen sfeer. Die relaxte ambiance is in trek bij de gasten én het personeel.


Repay regelt alles omtrent salarissen en terugbetalingen, met gedegen kennis en kunde.”

René van der Westen

Al sinds zijn elfde wist René van der Westen dat hij een eigen dierenwinkel zou willen hebben. Deze droom heeft hij dan ook waargemaakt. Het resultaat? Een prachtig familiebedrijf in Den Haag, met tevens het grootste aanbod aan hondenkleding in Nederland.


Wanneer er vragen zijn, worden deze meteen opgepakt en krijg je snel een antwoord.”

Loek Stultiens

Een echt familiebedrijf dat na een groot drama letterlijk en figuurlijk weer uit de as is herrezen: dat is de Stultiens Group uit Eindhoven. Hier maken ze alles wat je kan bedrukken; van telefoonhoesjes en stempels tot naambordjes.


De ontzorging is enorm. Daarnaast vind ik het fijn dat ze nauw contact onderhouden met zowel mij als de flexwerkers.”

Anita Thijssen

Carrièra Damesmode is een begrip in de omgeving Venlo. In haar drie winkels voorziet Anita samen met haar werknemers al jaren menig dame van een mooie en passende outfit. Mede dankzij een fijne samenwerking met Repay HRM kunnen ze dit ook in de toekomst blijven doen.


Repay zorgt ervoor dat een hoop rompslomp voorkomen wordt.”

Bregje Verbeek

Een fijne kledingwinkel met eerlijke merken en persoonlijk advies, zo omschrijft eigenaar Gerard Baars zijn kledingwinkel Lódz. Al meer dan 25 jaar staan hij en zijn team klaar om klanten te voorzien van goed advies voor de perfecte outfit. Repay HRM zorgt er langs de zijlijn voor dat Gerard en zijn flexwerkers zich kunnen focussen op hun kwaliteiten.


“Ze hebben zelfs een eigen WhatsApp-service waarmee je ze makkelijk en snel kunt bereiken.”

Anneloes van de Mosselaar

Het is alweer bijna dertien jaar geleden dat Anneloes van de Mosselaar haar grote droom in vervulling liet gaan: het openen van haar eigen kledingzaak Mode bij Anneloes! De powervrouw vertelt trots over haar mooie winkel in het centrum van Waspik.


Het komt gelukkig bijna nooit voor, maar soms heb ik een flexwerker die niet goed functioneert. Dan is het fijn dat Repay helpt.”

Sandra van Rijn

Wat begon als een goed idee in de kroeg, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Venlo: speelgoedwinkel ‘t Holtschöpke. Eigenaar Sandra van Rijn zorgt al twintig jaar voor (leerzaam) speelplezier in deze bruisende stad.


Repay lost problemen op. Ze ontzorgen en zorgen ervoor dat ik met een fijn gevoel, samen met mijn flexwerkers, op de werkvloer sta.”

Wilma en Its 

Wilma en Its begonnen 34 jaar geleden hun drogisterij in Den Haag. Inmiddels zijn ze een begrip in de buurt. Door de samenwerking met Repay HRM kunnen Its en Wilma ongestoord blijven doen waar ze goed in zijn: het helpen van klanten door ze een passend advies te geven over hun gezondheid.

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.