Repay events en webinars

Laat je inspireren

Wil jij je kennis vergroten en je professionele netwerk uitbreiden? Dan nodigen we je graag uit voor één van onze events of webinars , waarin we inspirerende sprekers aan het woord laten en praktische inzichten delen.

Wat kun je verwachten?

Onze events en webinars worden gepresenteerd door experts en ervaren professionals uit verschillende vakgebieden. Ze delen hun kennis, praktische tips en best practices over uiteenlopende onderwerpen. Van nieuwe ontwikkelingen omtrent artiffical intelligence (AI) tot wijzigingen in de wet- en regelgeving. Tijdens de sessies krijg je ook de kans om vragen te stellen en waardevolle inzichten te delen met andere deelnemers, waardoor je waardevolle connecties kunt opbouwen.

 

Waarom deelnemen aan onze events en webinars?

Kennis

Leer van experts en pioniers op hun vakgebied en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Netwerk

Ontmoet andere ambitieuze professionals en bouw waardevolle connecties op binnen jouw branche.

Vaardigheden

Ontdek praktische tips en strategieën om je professionele vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

  Hoe kun je deelnemen?

  Schrijf je nu in voor onze komende webinars door je gegevens in te vullen in het registratieformulier. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle details over het event of de webinar.

  Events kalender

  Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige events? Houd dan deze pagina in de gaten of volg ons op sociale media. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

  Volg ons op:

  Webinar: Hoe motiveer ik mijn medewerkers?

  • Datum en tijdstip: 23 september 2024 om 15.30u
  • Duur: 30 – 45 minuten
  • Spreker: Bart van den Belt, oprichter business coach Nederland, gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei.

  Hoe motiveer je ongemotiveerde medewerkers? Bart van den Belt, businesscoach, vertelt hoe jij als leidinggevende het maximale uit je team kan halen. We geven praktische handvatten mee, waar je direct mee aan de slag kunt.

  Webinar: Hoe richt je een flexibele schil in?

  • Datum en tijdstip: 04-02-2025 om 15.30u
  • Duur: 30 – 45 minuten
  • Spreker: N.t.b.

  Bijna elke ondernemer heeft te maken met schommelingen in de hoeveelheid werk, bijvoorbeeld door seizoensinvloeden of het binnenhalen van een grote klant. Met de juiste verhouding tussen vast en flexibel personeel kun je hier goed op inspelen. In deze webinar leggen we uit wat een flexschil is en hoe je tijd en geld kunt besparen met de juiste indeling ervan.

  Webinar: Personeel behouden

  • Datum en tijdstip: 10-06-2025 om 15.30u
  • Duur: 30 – 45 minuten
  • Spreker: N.t.b.

  Er wordt vaak veel geld, tijd en moeite gestopt in het werven van nieuwe medewerkers, maar als de achterdeur wijd openstaat kan het allemaal voor niets zijn geweest. In deze webinar geven we je praktische tips om personeel langer aan je organisatie te binden.

  Webinar gemist?

  Heb jij een van onze webinars gemist? Hieronder kun je onze webinars terugkijken.

  Klik hier om terug te kijken.