Repay events en webinars

Laat je inspireren

Wil jij je kennis vergroten en je professionele netwerk uitbreiden? Dan nodigen we je graag uit voor één van onze events of webinars , waarin we inspirerende sprekers aan het woord laten en praktische inzichten delen.

Wat kun je verwachten?

Onze events en webinars worden gepresenteerd door experts en ervaren professionals uit verschillende vakgebieden. Ze delen hun kennis, praktische tips en best practices over uiteenlopende onderwerpen. Van nieuwe ontwikkelingen omtrent artiffical intelligence (AI) tot wijzigingen in de wet- en regelgeving. Tijdens de sessies krijg je ook de kans om vragen te stellen en waardevolle inzichten te delen met andere deelnemers, waardoor je waardevolle connecties kunt opbouwen.

 

Waarom deelnemen aan onze events en webinars?

Kennis

Leer van experts en pioniers op hun vakgebied en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Netwerk

Ontmoet andere ambitieuze professionals en bouw waardevolle connecties op binnen jouw branche.

Vaardigheden

Ontdek praktische tips en strategieën om je professionele vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

  Hoe kun je deelnemen?

  Schrijf je nu in voor onze komende webinars door je gegevens in te vullen in het registratieformulier. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle details over het event of de webinar.

  Events kalender

  Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige events? Houd dan deze pagina in de gaten of volg ons op sociale media. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

  Volg ons op:


  Webinar: Wat kan AI toevoegen aan jouw recruitment strategie?

  • Datum en tijdstip: 6 februari 2023 om 15.30 uur
  • Duur: 30 – 45 minuten
  • Spreker: Nog niet bekend
  • Automatische opname: na de tijd ontvang je een opname in je mailbox

  Benieuwd naar de mogelijkheden die Artificial Intelligence (AI) te bieden heeft voor jouw recruitment strategie? Tijdens dit informatieve webinar nemen we je mee in de meest recente ontwikkelingen en verschillende manieren waarop je het in de praktijk kan toepassen.