Werken bij Repay HRM

Doen waar je goed in bent

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Met meer dan 90 medewerkers zorgen we er elke dag voor dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Bij Repay HRM heerst een open en nuchtere bedrijfscultuur met korte lijnen waarbij medewerkers vrijheid krijgen om zelf initiatief te nemen. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf bij te scholen en te ontwikkelen.

“Bij Repay HRM vinden we dat ondernemen leuk moet zijn en dat ondernemers zich bezig moeten houden met datgene waar ze goed in zijn.”

Visie

Bij Repay HRM vinden we dat ondernemen leuk moet zijn en dat ondernemers zich bezig moeten houden met datgene waar ze goed in zijn. Wij HRM dienstverlening, jij jouw expertise.

Door ondernemers te ondersteunen met behulp van uitzenden, payroll, salarisadministratie en ZZP administratie houd je meer tijd over om je te focussen op de groei van het bedrijf!

Missie

Ons doel is om ondernemers te ondersteunen op het gebied van personeel en professioneel werkgeverschap. Dit doen we onder andere door goede service te bieden, een betrouwbare partner te zijn en ons dienstenaanbod continu te blijven ontwikkelen.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Accountmanager (Medior/Senior)

Noord-Brabant

Repay is op zoek naar een enthousiaste accountmanager. Als accountmanager bij Repay HRM beheer je op commercieel gebied de regio Brabant.

Bekijk vacature >

HR-administrateur

Tilburg

Repay is op zoek naar een enthousiaste HR-administrateur. Ben jij nauwkeurig in het uitvoeren van verschillende administratieve taken en wil je daarnaast graag meedenken hoe we onze processen nog meer kunnen verbeteren

Bekijk vacature >

Junior accountmanager

Goes

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Junior Accountmanager om ons team te versterken.

Bekijk vacature >

Relatiemanager

Tilburg

Ben jij commercieel en gestructureerd en straal je senioriteit uit? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature >

Accountmanager (Medior/Senior)

Regio Zuid-Holland

Heb jij ervaring en/of affiniteit met uitzenden, payroll en HR dienstverlening? Beschik jij over een gezonde dosis commercieel talent en enthousiasme?

Bekijk vacature >

Sales intercedent online uitzendbureau

Meerdere steden

Ben je op zoek naar een rol met veel afwisseling en ondernemerschap? Ben jij goed in sales en wil je verantwoordelijk zijn voor jouw eigen regio?

Bekijk vacature >

Bijbaan commercieel medewerker binnendienst

Tilburg

Deze bijbaan is top voor je cv als je de commerciële kant op wil. Je wordt onderdeel van ons gezellige team en werkt vanuit het hoofdkantoor.

Bekijk vacature >

Medewerker Online Uitzendbureau

Goes

Ben jij servicegericht en weet jij van aanpakken? En ga jij ervoor zorgen dat onze klanten succesvol gebruik maken van ons online uitzendbureau?

Bekijk vacature >

Neem contact op

Wij helpen je graag verder

Onze deskundige servicedesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

    WhatsApp

     08800 – 21625

    info@repay.nl