Werken bij Repay HRM

Doen waar je goed in bent

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Met meer dan 90 medewerkers zorgen we er elke dag voor dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Bij Repay HRM heerst een open en nuchtere bedrijfscultuur met korte lijnen waarbij medewerkers vrijheid krijgen om zelf initiatief te nemen. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf bij te scholen en te ontwikkelen.

“Bij Repay HRM vinden we dat ondernemen leuk moet zijn en dat ondernemers zich bezig moeten houden met datgene waar ze goed in zijn.”

Visie

Bij Repay HRM vinden we dat ondernemen leuk moet zijn en dat ondernemers zich bezig moeten houden met datgene waar ze goed in zijn. Wij HRM dienstverlening, jij jouw expertise.

Door ondernemers te ondersteunen met behulp van uitzenden, payroll, salarisadministratie en ZZP contractmanagement houd je meer tijd over om je te focussen op de groei van het bedrijf!

Missie

Ons doel is om ondernemers te ondersteunen op het gebied van personeel en professioneel werkgeverschap. Dit doen we onder andere door goede service te bieden, een betrouwbare partner te zijn en ons dienstenaanbod continu te blijven ontwikkelen.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

HR-administrateur

Tilburg

Als HR-administrateur draag je samen met jouw collega’s bij aan ‘goed werkgeverschap’ door de HR-administratie tot in de puntjes te verzorgen.

Bekijk vacature >

Telesales Medewerker

Tilburg

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte student met uitstekende communicatieve vaardigheden?

Bekijk vacature >

Teamleider Loonbeleid

Tilburg

Voor de afdeling Payroll & Control (P&C) zoeken wij een teamleider die de aansturing van de afdeling op zich gaat nemen.

Bekijk vacature >

Medewerker Finance

Tilburg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de afdeling Finance. Kom jij uit de regio Tilburg en heb jij ervaring op het gebied van financiële administratie?

Bekijk vacature >

Commercieel Medewerker Verzuim

Tilburg

Ben jij commercieel gedreven, werk je gestructureerd en ben je een goede gesprekspartner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature >

Accountmanager Yaper

Landelijk

Ben jij een adviseur met ruime ervaring in de flexbranche en beschik jij over een gezonde dosis commercieel talent en enthousiasme? Dan is Yaper op zoek naar jou!

Bekijk vacature >

Functioneel beheerder AFAS

Tilburg

Voor onze afdeling applicatiebeheer zijn wij op zoek naar een beheerder die de belangrijkste applicaties gaat beheren.

Bekijk vacature >

Medewerker Online Uitzendbureau

Tilburg

Ga jij ervoor zorgen dat onze klanten succesvol gebruik maken van ons online uitzendbureau?

Bekijk vacature >

Neem contact op

Wij helpen je graag verder

Onze deskundige servicedesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

    WhatsApp

     08800 – 21625

    info@repay.nl