Uitzenden

Maximale flexibiliteit

Wil jij meer flexibiliteit in je personeelsbestand? En tegelijkertijd dat jouw personeelszaken goed geregeld zijn zonder er veel mee bezig te moeten zijn? Dan biedt uitzenden via Repay HRM dé oplossing.

Doordat wij al jarenlang werken met een slim online platform en ons eigen automatiseringsteam, hebben wij processen dermate efficiënt ingericht dat wij goedkoper zijn dan een standaard uitzendbureau.

Wij

 • Zijn juridisch werkgever
 • Dragen de risico’s bij verzuim
 • Werven samen met jou de juiste medewerker
 • Verzorgen de administratie
 • Passen de juiste wet- en regelgeving toe
 • Beantwoorden vragen van medewerkers

Jij

 • Plaatst een vacature in onze app
 • Zorgt voor de dagelijkse planning
 • Stuurt het team aan
 • Geeft eenvoudig de gewerkte uren door in onze app

 

 

Wat is uitzenden?

Bij uitzenden worden vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar gebracht middels een samenwerking tussen drie verschillende partijen: het uitzendbureau, de opdrachtgever en de kandidaat. In de praktijk betekent dit dat wij samen met jou op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Jij plaatst een vacature in de app en wij zorgen voor de verspreiding ervan. Daarnaast matchen wij de vacature met geschikte kandidaten in onze database. Zodra er een match is maken wij alle papieren in orde, zodat de kandidaat zo snel mogelijk kan starten. Daarna blijven wij zorg dragen voor de salarisadministratie, verzuimafhandeling en alle andere taken die bij goed werkgeverschap komen kijken. Jij geeft alleen de gewerkte uren door in onze app en ontvangt van ons één handige verzamelfactuur. 

NBBU-cao

Wanneer je kiest voor uitzenden via Repay, werken de medewerkers volgens de NBBU-cao. Dit betekent dat nieuwe medewerkers werken met tijdelijke arbeidscontracten en tot 4 jaar flexibel inzetbaar zijn. Daarnaast beschikt Repay over certificaten en verklaringen, zodat jij zeker weet dat alles goed is geregeld.

De voordelen van uitzenden bij Repay HRM

Alles samengevat

Meer flexibiliteit

Dankzij de uitzend cao kun je medewerkers gedurende een periode van 4 jaar meerdere contracten voor bepaalde tijd aanbieden.

Ondersteuning bij werving

Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte kandidaat. Wij verspreiden de vacature en matchen de vacature met onze kandidatendatabase.

Betaal alleen gewerkte uren

Bij uitzenden betaal je enkel de gewerkte uren. Bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Deskundige servicedesk

Op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur is onze deskundige servicedesk telefonisch bereikbaar voor jou en de werknemers.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie of aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen 4 uur contact met je op (tijdens kantooruren).

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Verplichte velden