ZZP administratie

Alles op één plek

Wanneer je meerdere ZZP’ers inhuurt kan het moeilijk zijn om grip te houden de gewerkte uren en de totale kosten. Via onze portal worden financiële zaken met betrekking tot het inhuren van ZZP’ers gebundeld en op één plek bijgehouden.

Voordelen ZZP administratie

  • Verlaging administratieve last
  • Eén gezamenlijke factuur voor alle ZZP’ers
  • Eenvoudig de gewerkte uren doorgeven op een centrale plek
  • Inzichtelijk hoeveel uren er in een bepaalde periode is gewerkt (grip op kosten)
  • Wij regelen de betaling met de ZZP’er met behulp van reversed billing

Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

Dummy (zorgt ervoor dat alle andere items gesloten zijn)
Kan ik alle ZZP'ers die voor mijn organisatie werken via Repay laten lopen?

Ja dat kan. Het is mogelijk om alle ZZP’ers waar je mee samenwerkt via het platform te laten werken. Het voordeel om iedereen via het systeem te laten werken is dat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt en controle houdt over de inhuur van ZZP. 

Hoe werkt de urenregistratie?

Net als de urenregistratie bij uitzendkrachten geef je de gewerkte uren van ZZP’ers ook door in Repay Online. Zodra de uren geaccordeerd zijn gaan we over tot betaling.

Wat is reversed billing?

Wij regelen de betaling met de ZZP’er met behulp van reversed billing. In de meeste gevallen stelt een ZZP’er zelf de factuur op en stuurt deze naar jou als opdrachtgever. Bij reversed billing wordt dit proces omgedraaid. Na het registreren en accorderen van de uren zorgen wij voor de factuur én de betaling. Dit bespaart tijd voor zowel de zzp’er als de opdrachtgever. 

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Verplichte velden