Jouw online uitzendbureau

Meld gratis je vacature aan
Neem contact op

Vacature aanmelden

Gemakkelijk online

Heb je snel versterking nodig, maar geen tijd om zelf te zoeken? Meld dan gratis je vacature aan voor ons online uitzendbureau.

Jouw voordelen:

  • No cure no pay
  • 20% goedkoper dan reguliere uitzendbureaus
  • Unieke matching methode
  • Gratis promotie

Daarnaast kunnen kandidaten binnen 1 minuut solliciteren, waardoor de kans op een match toeneemt.

20% goedkoper

Dan andere uitzendbureaus

Dankzij het digitale karakter van ons online uitzendbureau kunnen we kostenefficiënt werken en zijn we gemiddeld zo’n 20% goedkoper dan een regulier uitzendbureau.

“De vacatures stonden snel online”

Thomas Voogt, eigenaar Work and Joy


“Wanneer je op zoek bent naar een geschikte kandidaat is het platform dé plek waar je moet zijn. Alle vacatures stonden daarnaast snel online. Wij hopen dat het online uitzendbureau snel terrein gaat winnen op meerdere plekken in Nederland zodat we ook voor die regio’s vacatures kunnen gaan plaatsen. Gezien het gebruiksgemak gaan wij hier als Work and Joy zeker gebruik van maken.”

Website: www.workandjoy.nl

Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

Dummy (niet verwijderen)
Hoe snel staat mijn vacature online?

Na het aanmelden van een vacature nemen we contact met je op om de vacature te doorlopen. Kloppen alle gegevens? Dan staat jouw vacature binnen 24 uur online.

Zit ik ergens aan vast als ik een vacature aanmeld?

Nee, je zit nergens aan vast als je een vacature aanmeldt. Als er geen match tot stand komt, betaal je namelijk niets. Je begint pas te betalen als een nieuwe medewerker begint met werken.

De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

Wat zijn de tarieven van Repay HRM?

Dankzij het digitale karakter van het online uitzendbureau kunnen we 20% goedkoper zijn dan reguliere uitzendbureau’s. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven.

Wat is uitzenden?

Bij uitzenden zijn er drie partijen betrokken: de opdrachtgever, de kandidaat en het uitzendbureau. In de praktijk betekent dit dat wij samen met jou op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Zodra er een match is maken wij alle papieren in orde, zodat de kandidaat zo snel mogelijk kan starten. Daarna blijven wij zorg dragen voor de salarisadministratie, verzuimafhandeling en alle andere taken die bij goed werkgeverschap komen kijken. Jij geeft alleen de gewerkte uren door in onze app en ontvangt van ons één handige verzamelfactuur.

Meer over uitzenden via Repay HRM lees je hier.

Kan ik een kandidaat zelf in dienst nemen?

Overname van een uitzendkracht is mogelijk na 1040 uitzenduren. De algemene voorwaarden zijn van kracht en zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

Wat bedoelen jullie met gratis promotie?

Er wordt door ons flink geïnvesteerd in lokale marketingacties waarmee de vacatures worden gepromoot. Hierdoor geniet je van extra naamsbekendheid, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

Hoe werkt een online uitzendbureau?

Wij zoeken, jij kiest


Jij meldt een vacature aan en selecteert de winnende kandidaat. Wij regelen de rest.

Stap 1: Jij meldt gratis je vacature(s) aan via het online formulier
Stap 2: Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op. Kloppen alle gegevens? Dan publiceren we de vacature.
Stap 3: Wij promoten de vacature via verschillende kanalen.
Stap 4: Jij kiest zelf de kandidaat die het best bij de vacature past.
Stap 5: Wij stellen een contract op zodat jouw nieuwe collega snel kan beginnen.

Na het wervingsproces treedt de medewerker bij ons in dienst. Dit betekent dat wij zorg dragen voor zaken zoals de salarisadministratie en dat wij de risico’s dragen bij verzuim. Jij zorgt voor de dagelijkse planning en stuurt het team aan. Meer lezen over uitzenden? Klik hier.

Contact

Wij helpen je graag verder

Heb je vragen of wil je een vacature aanmelden? Vul het formulier in om onze brochure te ontvangen of bel direct met Jesse en Carlijn . Wij helpen je graag verder!

bel08800 – 21620
mailwerk@repay.nl

Jesse Kieboom Carlijn van der Kolk