Jouw online uitzendbureau

Meld gratis je vacature aan
Neem contact op

Vacature aanmelden

Gemakkelijk online

Heb je snel versterking nodig voor jouw bedrijf, maar heb je geen tijd om zelf te zoeken? Werk dan samen met Repay. Bij ons kan je jouw vacatures gratis plaatsen en wij gaan voor jou op zoek naar het juiste talent. Neem contact met ons op en wij leggen onze werkwijze vrijblijvend uit.

Ga snel naar:

Jouw voordelen

No cure no pay

Geen match? Geen kosten. Dankzij onze no-cure-no-pay werkwijze, betaal je alleen voor gewerkte uren. Hierdoor maak je geen onnodige wervingskosten.

Voordelig tarief

Medewerkers die via het platform worden geworven, dienen via ons te worden ingeleend. Dankzij het digitale karakter van het platform zijn we 20% goedkoper dan de meeste uitzendbureaus.

Multichannel promotie

Onze jobmarketeers promoten de vacatures via diverse kanalen als TikTok, YouTube, Spotify en Google Ads.

Vacatures waar we in uitblinken

We maken gebruik van een slimme doelgroep benadering. Dat betekent dat we Nederland hebben onderverdeeld in regio’s op basis van branches en het vacatureaanbod. Hierdoor kunnen we ons focussen op kerngebieden, zoals de detailhandel, met veel vergelijkbare vacatures in kleine gebieden. Dit resulteert in:

  • Een hoge slagingskans onder sollicitanten: wanneer kandidaten onze vacatures bekijken is de kans groot dat zij in aanmerking komen voor meerdere vacatures in de buurt.
  • Lage wervingskosten: regionale en branche specifieke campagnes zorgen voor een hogere conversieratio, waardoor we onze kostprijs zo laag mogelijk kunnen houden.
verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Een verkoopmedewerker is essentieel in de winkelomgeving. Ze helpen klanten, verwerken transacties en zorgen voor een nette winkel. Hun rol draagt bij aan een positieve klantervaring en helpt het bedrijf zijn verkoopdoelen te bereiken.

Bekijk actuele vacatures >

verkoopmedewerker

Magazijnmedewerker

Een magazijnmedewerker is verantwoordelijk voor het beheren van voorraden in het magazijn. Taken omvatten het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, het bijhouden van inventaris, en het zorgen voor een georganiseerde opslagruimte.

Bekijk actuele vacatures >

Allround medewerker

Medewerker bediening

Een medewerker bediening in de horeca verwelkomt gasten, neemt bestellingen op, serveert gerechten en drankjes, en zorgt voor een positieve ervaring. Deze rol vereist uitstekende communicatie, klantgerichtheid en stressbestendigheid. 

Bekijk actuele vacatures >

“Wij hebben al 3 toppers kunnen toevoegen aan ons team”

Pieter Smit, Nico Smit visspecialiteiten

“Als je op zoek bent naar versterking voor jouw bedrijf, is het online uitzendbureau van Repay de ideale plek. De vacature wordt op allerlei kanalen doorgeplaatst waardoor er een goede instroom van sollicitanten is. Door de matchingscore is het eenvoudig om sollicitanten te rangschikken. Hierdoor kan je snel de juiste keuze maken. Daarnaast betaal je pas als iemand begint te werken, waardoor je geen onnodige kosten maakt voor de werving. Wij hebben dankzij het uitzendbureau al 3 toppers kunnen toevoegen aan ons team.”

Wat maakt ons uniek?

We onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door ons digitale karakter. We hebben flink geinvesteerd in een slimme matchingmethode en onze job marketeers zetten de vacatures uit via kanalen waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Daarnaast noemen we onze opdrachtgevers bij naam en zijn we goedkoper dan andere uitzendbureaus!

verkoopmedewerker

Matching

• Bepaal zelf op welke criteria kandidaten worden beoordeeld.
• Krijg direct inzicht in de beste kandidaten dankzij ons unieke matching mechanisme.

verkoopmedewerker

Employer branding

• Vacatures worden vanuit opdrachtgever geplaatst inclusief bedrijfslogo.
• Voeg een teamfoto en werkplekfoto toe om te laten zien wie je bent.
• Onze vacature-experts beoordelen de vacatures op online vindbaarheid, leesbaarheid
en uitstraling.

verkoopmedewerker

Multichannel promotie

De vacatures worden gepromoot via verschillende kanalen zoals:
• Snapchat, TikTok, Youtube en Instagram
• Google Ads
• Spotify
• Online vakbladen en niche websites

Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

Dummy (niet verwijderen)
Hoe snel staat mijn vacature online?

Na het aanmelden van een vacature nemen we contact met je op om de vacature te doorlopen. Kloppen alle gegevens? Dan staat jouw vacature binnen 24 uur online.

Zit ik ergens aan vast als ik een vacature aanmeld?

Nee, je zit nergens aan vast als je een vacature aanmeldt. Als er geen match tot stand komt, betaal je namelijk niets. Je begint pas te betalen als een nieuwe medewerker begint met werken.

De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

Wat zijn de tarieven van Repay HRM?

Dankzij het digitale karakter van het online uitzendbureau kunnen we 20% goedkoper zijn dan reguliere uitzendbureau’s. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven.

Wat is uitzenden?

Bij uitzenden zijn er drie partijen betrokken: de opdrachtgever, de kandidaat en het uitzendbureau. In de praktijk betekent dit dat wij samen met jou op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Zodra er een match is maken wij alle papieren in orde, zodat de kandidaat zo snel mogelijk kan starten. Daarna blijven wij zorg dragen voor de salarisadministratie, verzuimafhandeling en alle andere taken die bij goed werkgeverschap komen kijken. Jij geeft alleen de gewerkte uren door in onze app en ontvangt van ons één handige verzamelfactuur.

Meer over uitzenden via Repay HRM lees je hier.

Kan ik een kandidaat zelf in dienst nemen?

Overname van een uitzendkracht is mogelijk na 1500 uitzenduren. De algemene voorwaarden zijn van kracht en zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

Wat bedoelen jullie met gratis promotie?

Er wordt door ons flink geïnvesteerd in lokale marketingacties waarmee de vacatures worden gepromoot. Hierdoor geniet je van extra naamsbekendheid, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

Brochure

Contact

Brochure mock up

Download de brochure voor meer informatie over onze dienstverlening. 

Heb je vragen of wil je een vacature aanmelden? Bel direct met ons team, wij helpen je graag verder!

bel  08800 – 21620
mail werk@repay.nl

Of klik hier om direct een vacature aan te melden.

Bart Haverkort

Raf van der Hoogen

Jesse Kieboom