Horeca personeel gezocht?

Meld gratis je vacature aan
Neem contact op

Jouw online uitzendbureau

Ben je op zoek naar enthousiaste en getalenteerde medewerkers voor in de horeca? Zoek niet langer! Met ons online uitzendbureau matchen we kandidaten met jouw horecavacatures. Neem contact met ons op en wij leggen onze werkwijze vrijblijvend uit.

matching online uitzendbureau

Sinds 2005

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers in verschillende branches waaronder de horeca. Inmiddels is Repay HRM een top-5 speler binnen Nederland en hebben we onze diensten flink uitgebreid. Naast uitzenden biedt Repay HRM payroll, salarisadministratie en ZZP administratie aan. Jaarlijks zijn er meer dan 15.000 medewerkers bij ons in dienst en werken we in meer dan 110 verschillende branches.

Waarom Repay?

Als horecaondernemer krijg je te maken met seizoenswisselingen die je omzet en personeelsbehoefte beïnvloeden. Het is een uitdaging om genoeg personeel te hebben tijdens drukke periodes zonder vast te zitten aan te veel personeel en kosten in rustigere tijden. Een oplossing hiervoor is het opzetten van een flexibel team van uitzendkrachten. Wij helpen je graag om dit soepel te regelen!

Horecavacatures waar we in uitblinken

We maken gebruik van een slimme doelgroep benadering. Dat betekent dat we Nederland hebben onderverdeeld in regio’s op basis van branches en het vacatureaanbod. Hierdoor kunnen we ons focussen op kerngebieden, zoals de horeca, met veel vergelijkbare vacatures in kleine gebieden. Dit resulteert in:

 • Een hoge slagingskans onder sollicitanten: wanneer kandidaten onze vacatures bekijken is de kans groot dat zij in aanmerking komen voor meerdere vacatures in de buurt.
 • Lage wervingskosten: regionale en branche specifieke campagnes zorgen voor een hogere conversieratio.
Allround medewerker

Medewerker bediening

Een medewerker bediening in de horeca verwelkomt gasten, neemt bestellingen op, serveert gerechten en drankjes, en zorgt voor een positieve ervaring. Deze rol vereist uitstekende communicatie, klantgerichtheid en stressbestendigheid. 

Bekijk actuele vacatures >

Allround medewerker

Een allround medewerker in de horeca vervult een veelzijdige rol, van kassamedewerker tot keukenhulp. Deze persoon moet flexibel, communicatief vaardig en bekend zijn met diverse taken binnen de horeca.

Bekijk actuele vacatures >

“Wij hebben al 3 toppers kunnen toevoegen aan ons team”

Pieter Smit, Nico Smit visspecialiteiten

“Als je op zoek bent naar versterking voor jouw bedrijf, is het online uitzendbureau van Repay de ideale plek. De vacature wordt op allerlei kanalen doorgeplaatst waardoor er een goede instroom van sollicitanten is. Door de matchingscore is het eenvoudig om sollicitanten te rangschikken. Hierdoor kan je snel de juiste keuze maken. Daarnaast betaal je pas als iemand begint te werken, waardoor je geen onnodige kosten maakt voor de werving. Wij hebben dankzij het uitzendbureau al 3 toppers kunnen toevoegen aan ons team.”

Voordelen online uitzenden via Repay

We onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door ons online karakter. We hebben flink geinvesteerd in een slimme matchingmethode, we noemen onze opdrachtgever bij naam en onze job marketeers zetten de vacatures uit via kanalen waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Daarnaast zijn we 25% goedkoper dan de meeste uitzendbureaus!

  No cure no pay

  Geen match? Geen kosten. Dankzij onze no-cure-no-pay werkwijze, betaal je alleen voor gewerkte uren. Hierdoor maak je geen onnodige wervingskosten.

  25% goedkoper

  Dankzij het digitale karakter van ons online uitzendbureau kunnen we kostenefficiënt werken en zijn we 25% goedkoper dan de meeste uitzendbureaus.

  Multichannel promotie

  Onze jobmarketeers promoten de vacatures via diverse kanalen als TikTok, YoutTube, Spotify en Google Ads.

  Employer branding

  Vacatures worden vanuit opdrachtgever geplaatst inclusief bedrijfslogo. Voeg daarnaast een teamfoto en werkplekfoto toe om te laten zien wie je bent.

  Bespaar kostbare tijd

  Wanneer jij samenwerkt met Repay, bespaar je tijd op zaken zoals de werving van personeel, het opstellen van contracten en de salarisadministratie.

  Flexibiliteit

  Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

  Veelgestelde vragen

  Dummy (niet verwijderen)
  Hoe snel staat mijn vacature online?

  Na het aanmelden van een vacature nemen we contact met je op om de vacature te doorlopen. Kloppen alle gegevens? Dan staat jouw vacature binnen 24 uur online.

  Zit ik ergens aan vast als ik een vacature aanmeld?

  Nee, je zit nergens aan vast als je een vacature aanmeldt. Als er geen match tot stand komt, betaal je namelijk niets. Je begint pas te betalen als een nieuwe medewerker begint met werken.

  De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

  Wat zijn de tarieven van Repay HRM?

  Dankzij het digitale karakter van het online uitzendbureau kunnen we 25% goedkoper zijn dan de meeste uitzendbureau’s. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven.

  Wat is uitzenden?

  Bij uitzenden zijn er drie partijen betrokken: de opdrachtgever, de kandidaat en het uitzendbureau. In de praktijk betekent dit dat wij samen met jou op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Zodra er een match is maken wij alle papieren in orde, zodat de kandidaat zo snel mogelijk kan starten. Daarna blijven wij zorg dragen voor de salarisadministratie, verzuimafhandeling en alle andere taken die bij goed werkgeverschap komen kijken. Jij geeft alleen de gewerkte uren door in onze app en ontvangt van ons één handige verzamelfactuur.

  Meer over uitzenden via Repay HRM lees je hier.

  Kan ik een kandidaat zelf in dienst nemen?

  Overname van een uitzendkracht is mogelijk na 1500 uitzenduren. De algemene voorwaarden zijn van kracht en zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

  Wat bedoelen jullie met gratis promotie?

  Er wordt door ons flink geïnvesteerd in lokale marketingacties waarmee de vacatures worden gepromoot. Hierdoor geniet je van extra naamsbekendheid, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

  Hoe werkt het?

  Jij meldt een vacature aan en selecteert de winnende kandidaat. Wij regelen de rest.

  Stap 1: Jij meldt gratis je vacature(s) aan via het online formulier
  Stap 2: Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op. Kloppen alle gegevens? Dan publiceren we de vacature.
  Stap 3: Wij promoten de vacature via verschillende kanalen.
  Stap 4: Jij kiest zelf de kandidaat die het best bij de vacature past.
  Stap 5: Wij stellen een contract op zodat jouw nieuwe collega snel kan beginnen.

  Deze bedrijven gingen je voor

   Brochure

   brochure online uitzendbureau

   Download de brochure voor meer informatie over onze dienstverlening. 

   Contact

   Heb je vragen of wil je een vacature aanmelden? Bel direct met ons team, wij helpen je graag verder!

   bel08800 – 21620
   mailwerk@repay.nl

   Of klik hier om direct een vacature aan te melden.

   Bart Haverkort

   Raf van der Hoogen

   Jesse Kieboom