Vraag een payroll offerte aan

Transparant en duidelijk

Bij Repay HRM staan we voor transparantie en duidelijkheid. Het tarief dat wij overeenkomen is het tarief dat je daadwerkelijk gaat betalen. Er zijn dus geen verborgen kosten en je krijgt geen onaangename verrassingen achteraf. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

Benieuwd wat er met jouw payroll offerteaanvraag gebeurt? Lees hieronder verder.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat gebeurt er met mijn offerteaanvraag?

Nadat jij een payroll offerte hebt aangevraagd, bekijken wij de aanvraag. Als we vragen hebben nemen we contact op om onduidelijkheden uit de weg te ruimen. Vervolgens zullen we de offerte aan je presenteren, bij voorkeur tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou op locatie. Geef je de voorkeur aan een telefoon- of Skypegesprek? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

 

Is payroll duurder dan eigen personeel?

Door het werkgeverschap aan Repay uit te besteden bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. In veel gevallen is onze dienstverlening per saldo goedkoper dan wanneer je zelf medewerkers in dienst hebt.

Je bespaart namelijk tijd en geld op:

 • Salarisadministratie
 • Opstellen van arbeidscontracten
 • Ziekteverzuimverzekering
 • Transitievergoeding
 • Oplossen van conflicten
 • Kosten en begeleiding voor verzuim
 • (Financiële) problemen omtrent geschillen
 • Doorbetaling bij ziekte of vakantie
 • Het beantwoorden van vragen van medewerkers
 • Bijhouden van kennis van cao’s en arbeidsrecht

Onderaan de streep betekent dit in veel gevallen dat je goedkoper uit bent wanneer je samenwerkt met Repay. Daarnaast heb je minder zorgen aan je hoofd zodat je je beter kunt focussen op je onderneming!

Wil je meer leren over payroll? Op deze pagina geven we meer uitleg.

De voordelen van Repay HRM

Doen waar je goed in bent

Tot 4 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!