Payroll Werknemer

Werken via Repay HRM

Payroll Werknemer

Wanneer je als payroll werknemer aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, treed je in dienst bij Repay HRM. Wij zorgen voor de salarisuitbetaling, regelen de arbeidsovereenkomsten en bewaken de payroll cao die voor jou van toepassing is. Te allen tijde kun je als payroll werknemer jouw loonstroken en jaaropgaven inzien via Repay Online. Daarnaast zijn in dit geautomatiseerde urensysteem reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld altijd opvraagbaar en inzichtelijk.

Natuurlijk beantwoordt onze deskundige helpdesk al je vragen en helpen wij jou bij arbeidsgerelateerde zaken. Neem contact op.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op of log in via Repay Online

inloggen Repay Online

Vacatures

Vacatures

Onze opdrachtgevers hebben vaak vacatures waarbij zij de hulp van Repay HRM inschakelen. Repay krijgt dan ook met regelmaat nieuwe vacatures binnen. Zoek je op dit moment een nieuwe baan? Kijk snel welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn!

Vacatures

Wie is Repay HRM?

Repay HRM biedt sinds 2005 HRM-dienstverlening aan en is inmiddels een top-10 speler binnen Nederland. Jaarlijks zijn er meer dan 10.000 medewerkers in dienst bij Repay HRM. Zij zijn aan het werk voor al onze opdrachtgevers die door heel Nederland gevestigd zijn. Zo zorgt Repay HRM voor jouw arbeidsovereenkomst en betaalt jouw salaris uit. Onze deskundige helpdesk beantwoordt al je vragen die je als payroll werknemer hebt. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een professionele en persoonlijke aanpak.

Goed werkgeverschap

Repay HRM staat voor goed werkgeverschap. Wanneer je in dienst treedt bij Repay HRM ben je verzekerd van een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Ook heb je de keuze tussen een wekelijkse en een 4-wekelijkse uitbetaling en zijn reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld, tussentijds opvraagbaar. Daarnaast krijg je doorbetaald bij ziekte en ben je collectief verzekerd tegen ongevallen. Ook profiteer je van premiekortingen op bijvoorbeeld ziektekosten-en schadeverzekeringen. Bekijk hier alle verzekeringen.

NBBU Payroll CAO

Wanneer je in dienst treedt bij Repay HRM is de NBBU cao van kracht. De NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) behartigt de belangen van zo’n duizend uitzend en payroll bedrijven in Nederland, waaronder Repay HRM.

In principe zijn alle cao’s verschillend, maar de NBBU cao voor payrolling onderscheidt zich duidelijk in het feit dat je deels deze cao volgt en dat deze daarnaast verwijst naar de arbeidsvoorwaarden die bij de opdrachtgever van toepassing zijn. De meest recente versie van de NBBU cao staat bij downloads op onze website.


Alle voordelen op een rij

Tijdige en juiste salarisuitbetaling

Wij zorgen ervoor dat jij op tijd het juiste salaris ontvangt, hier mag je ons aan houden.

Deskundige helpdesk

Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur is onze deskundige helpdesk telefonisch bereikbaar en per mail kun je altijd je vraag sturen.

Doorbetaling bij ziekte

Indien je onverhoopt ziek wordt, dan krijg je bij Repay HRM doorbetaald en begeleiden wij je tijdens je verzuim.

Salarisstroken online inzichtelijk

Via Repay Online kun je 24 uur per dag jouw loonstroken en jaaropgaven digitaal inzien.

Reserveringen te allen tijde opvraagbaar

Reserveringen zoals vakantiedagen en -geld zijn altijd opvraagbaar via Repay Online.

Keuzevrijheid uitbetaling

Bij indiensttreding kun je aangeven of je jouw salaris wekelijks of 4-wekelijks wil ontvangen.


Duurzame inzetbaarheid

Investeren in gezondheid, scholing en betrokkenheid loont. Duurzame inzetbaarheid zorgt ervoor dat medewerkers langer productief, gezond, gemotiveerd en betrokken zijn.

Repay HRM streeft naar duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Door middel van scholing en budgetcoaching wordt het verzuim beperkt en de doorstroom vergroot.

Lees meer over duurzame inzetbaarheid
Faq's

Op zoek naar documentatie?

Bekijk belangrijke (salaris-)documenten of brochures in onze downloadsectie.

Bekijk downloads »

De 5 meest gestelde vragen

Naar de faq's »