Payroll Werknemer

Werken via Repay HRM

Payroll Werknemer

Wanneer je als payroll werknemer aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, treed je in dienst bij Repay HRM. Wij zorgen voor de salarisuitbetaling, regelen de arbeidsovereenkomsten en bewaken de payroll cao die voor jou van toepassing is. Te allen tijde kun je als payroll werknemer jouw loonstroken en jaaropgaven inzien via Repay Online. Daarnaast zijn in dit geautomatiseerde urensysteem reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld altijd opvraagbaar en inzichtelijk.

Natuurlijk beantwoordt onze deskundige helpdesk al je vragen en helpen wij jou bij arbeidsgerelateerde zaken. Neem contact op.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op of log in via Repay Online

inloggen Repay Online

Vacatures

Vacatures

Onze opdrachtgevers hebben vaak vacatures waarbij zij de hulp van Repay HRM inschakelen. Repay krijgt dan ook met regelmaat nieuwe vacatures binnen. Zoek je op dit moment een nieuwe baan? Kijk snel welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn!

Vacatures

Wie is Repay HRM?

Repay HRM biedt sinds 2005 HRM-dienstverlening aan en is inmiddels een top-10 speler binnen Nederland. Jaarlijks zijn er meer dan 10.000 medewerkers in dienst bij Repay HRM. Zij zijn aan het werk voor al onze opdrachtgevers die door heel Nederland gevestigd zijn. Zo zorgt Repay HRM voor jouw arbeidsovereenkomst en betaalt jouw salaris uit. Onze deskundige helpdesk beantwoordt al je vragen die je als payroll werknemer hebt. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een professionele en persoonlijke aanpak.

Goed werkgeverschap

Repay HRM staat voor goed werkgeverschap. Wanneer je in dienst treedt bij Repay HRM ben je verzekerd van een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Ook heb je de keuze tussen een wekelijkse en een 4-wekelijkse uitbetaling en zijn reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld, tussentijds opvraagbaar. Daarnaast krijg je doorbetaald bij ziekte en ben je collectief verzekerd tegen ongevallen. Ook profiteer je van premiekortingen op bijvoorbeeld ziektekosten-en schadeverzekeringen. Bekijk hier alle verzekeringen.

NBBU Payroll CAO

Wanneer je in dienst treedt bij Repay HRM is de NBBU cao van kracht. De NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) behartigt de belangen van zo’n duizend uitzend en payroll bedrijven in Nederland, waaronder Repay HRM.

In principe zijn alle cao’s verschillend, maar de NBBU cao voor payrolling onderscheidt zich duidelijk in het feit dat je deels deze cao volgt en dat deze daarnaast verwijst naar de arbeidsvoorwaarden die bij de opdrachtgever van toepassing zijn. De meest recente versie van de NBBU cao staat bij downloads op onze website.


Alle voordelen op een rij

Tijdige en juiste salarisuitbetaling

Wij zorgen ervoor dat jij op tijd het juiste salaris ontvangt, hier mag je ons aan houden.

Deskundige helpdesk

Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur is onze deskundige helpdesk telefonisch bereikbaar en per mail kun je altijd je vraag sturen.

Doorbetaling bij ziekte

Indien je onverhoopt ziek wordt, dan krijg je bij Repay HRM doorbetaald en begeleiden wij je tijdens je verzuim.

Salarisstroken online inzichtelijk

Via Repay Online kun je 24 uur per dag jouw loonstroken en jaaropgaven digitaal inzien.

Reserveringen te allen tijde opvraagbaar

Reserveringen zoals vakantiedagen en -geld zijn altijd opvraagbaar via Repay Online.

Keuzevrijheid uitbetaling

Bij indiensttreding kun je aangeven of je jouw salaris wekelijks of 4-wekelijks wil ontvangen.


Duurzame inzetbaarheid

Investeren in gezondheid, scholing en betrokkenheid loont. Duurzame inzetbaarheid zorgt ervoor dat medewerkers langer productief, gezond, gemotiveerd en betrokken zijn.

Repay HRM streeft naar duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Door middel van scholing en budgetcoaching wordt het verzuim beperkt en de doorstroom vergroot.

Lees meer over duurzame inzetbaarheid
Faq's

Op zoek naar documentatie?

Bekijk belangrijke (salaris-)documenten of brochures in onze downloadsectie.

Bekijk downloads »

De 5 meest gestelde vragen

 • Gaan de medewerkers iets van de WAB merken?

  Voor medewerkers waarbij Repay HRM de allocatiefunctie heeft vervuld dan wel sprake is van niet-exclusieve ter beschikkingstelling, verandert er vrijwel niets. Alleen zaken die voor alle medewerkers in Nederland gelden wijzigen, zoals het recht op transitievergoeding vanaf de eerste werkdag.

  Wanneer Repay HRM niet de allocatieve rol heeft vervuld, dan wel exclusief een werknemer aan een opdrachtgever ter beschikking stelt, betekent dit dat de vernieuwde ketenregeling vanaf 1 januari 2020 van toepassing is op payrollovereenkomsten in plaats van het fasensysteem welke voorheen kon worden toegepast. Alleen voor overeenkomsten aangegaan voor 1 januari 2020 blijft de ketenregeling van toepassing voor zolang de overeenkomst blijft duren. Medewerkers werkzaam op basis van een payrollovereenkomst genieten verder dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers die rechtstreeks in dienst zijn bij de opdrachtgever.

  Kortom, met de Wet Arbeidsmarkt in Balans verandert er veel binnen de wetgeving voor alle werkgevers in Nederland. Repay is een deskundige partner op het gebied van HRM-dienstverlening en gespecialiseerd in het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Met de komst van de WAB blijven we dit doen. Middels onze HRM-oplossingen blijven we je volledig ondersteunen, zodat jij je kunt focussen op ondernemen.

 • Wat houdt exclusieve terbeschikkingstelling in?

  Er wordt gesproken van exclusieve terbeschikkingstelling wanneer onderstaande indicaties aan de orde zijn:

  - Er zijn duidelijke afspraken gemaakt tussen de formele werkgever en de opdrachtgever over dat de medewerker exclusief aan één onderneming ter beschikking wordt gesteld (al dan niet schriftelijk, bijvoorbeeld een exclusiviteitsbeding);
  - Er is aan de medewerker medegedeeld dat hij exclusief voor deze opdrachtgever gaat werken en dit is ook daadwerkelijk gebeurd;
  - De medewerker dient praktische zaken, gerelateerd aan bijvoorbeeld zijn arbeidsvoorwaarden of het opnemen van vakantiedagen, te bespreken met de opdrachtgever;
  - De opdrachtgever heeft bemoeienis met het personeelsbeleid ten behoeve van de medewerker (bijvoorbeeld het voeren van functioneringsgesprekken).

 • Moet ik de loonheffingskorting wel of niet laten toepassen bij Repay HRM?

  De loonheffingskorting geeft je een korting op de te betalen loonbelasting. Je houdt hierdoor bij je salarisbetaling meer nettoloon over dan wanneer je deze korting niet laat toepassen. De loonheffingskorting mag maar door één werkgever of uitkeringsinstantie worden toegepast. Ontvang je een uitkering (bijvoorbeeld WW, WAO, WIA, AOW of Wajong), dan wordt daar de loonheffingskorting al toegepast. Op de inschrijving bij Repay HRM geef je dan aan dat Repay HRM de loonheffingskorting niet moet toepassen.

  Heb je naast Repay HRM nog een andere werkgever? Dan is het raadzaam de loonheffingskorting toe te laten passen bij de werkgever of uitkerende instantie waar je het hoogste bruto-inkomen van ontvangt. Meer informatie over loonheffingskortingen en loonbelasting vind je op www.belastingdienst.nl.

 • Wat zijn de openingstijden van de Repay HRM vestigingen?

  De Repay HRM vestigingen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

 • Wat moet ik doen als ik ziek ben?

  In geval van ziekte dien je jouw contactpersoon bij Repay HRM vóór 09.30 uur telefonisch op de hoogte stellen. Ook moet je je bij jouw leidinggevende ziekmelden. Daarnaast ben je verplicht om tijdens ziekte thuis te blijven, je kunt namelijk bezoek krijgen van een arboarts.

Naar de faq's »