Werken in de retail

Vind een baan bij jou in de buurt
Bekijk vacatures

Hét online uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in de retail? Via Repay kan je werken bij verschillende opdrachtgevers in de retail. Werken in de retail betekent veel sociaal contact met veel verschillende mensen. Het werk kan variëren van het bedienen van de kassa tot het adviseren van klanten bij hun aankopen. Je werkt in een omgeving waar teamwork en klantenservice centraal staan. 

Waarom zou jij willen werken in de retail?

Doorgroeimogelijkheden

Allereerst biedt de retail veel mogelijkheden om te groeien. Je kunt beginnen als verkoper en doorgroeien naar een hogere functie, zoals assistent-manager, manager of zelfs directeur. 

Flexibiliteit

De retail biedt vaak flexibele werktijden en vaak de mogelijkheid om parttime te werken. Dit maakt het een ideale keuze voor studenten, ouders en iedereen die op zoek is naar een baan met flexibele werktijden.

Vaardigheden

Daarnaast ontwikkel je in de retail een breed scala aan vaardigheden die je in andere branches kunt toepassen. Je ontwikkelt sterke communicatievaardigheden en leert samen te werken in een team.

Wat zou je kunnen doen binnen de retail?

Kassamedewerker

Als kassamedewerker sta of zit jij achter de kassa in een winkel. Jij bent verantwoordelijk voor alle kassatransacties en hebt daarbij veel klantcontact. Het is dus belangrijk dat je sociaal bent en klantvriendelijk. Aan jou de taak om de klant een positieve ervaring te geven, waardoor hij of zij snel zal terugkeren naar de winkel. 

Bekijk actuele vacatures >

Allround medewerker

Verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker ziet jouw dag er altijd anders uit. Je hebt veel contact met klanten en probeert deze zo goed mogelijk te helpen. Als verkoopmedewerker is het dan ook belangrijk dat je sociaal bent, een praatje durft te maken en behulpzaam bent.

Bekijk actuele vacatures >

“Het sollicitatieproces van Repay is vernieuwend”

 

Beau Bakkers, Meijs wonen

Het sollicitatieproces van Repay is verfrissend en vernieuwend. Binnen een hele korte tijd zat ik al aan tafel bij de opdrachtgever. Niet veel later kreeg ik een bericht dat ik mag starten bij mijn nieuwe baan. Ik kan niet wachten om elke dag met plezier aan de slag te gaan!

Voordelen werken via Repay

Collectiviteitsvoordeel

Al onze medewerkers profiteren van collectiviteitskortingen op onder andere zorg- en reisverzekeringen.

Salarisuitbetaling

Bij ons ben je altijd verzekerd van een juiste en tijdige uitbetaling van het loon.

Doorbetaling bij ziekte

Indien je onverhoopt ziek wordt, dan krijg je bij Repay gewoon doorbetaald en begeleiden wij je tijdens je verzuim.

Weg na het werk

Korting op leuke producten en gezellige dagjes uit, zoals de dierentuin of een luxe bootvaart.

Ook voor jouw ontwikkeling

Met opleidingen, budgetcoaching en verzuimbegeleiding zorgen we dat je verder komt.

Perspectiefverklaring

Met de arbeidsmarktscan en een perspectiefverklaring kun je een huis kopen.

Voor deze bedrijven kan je gaan werken

Contact

Heb je op dit moment nog vragen over een vacature, of wil je geholpen worden bij het vinden van jouw droombaan? Bel direct met ons team, wij helpen je graag verder!

bel08800 – 21620
mailwerk@repay.nl

Bart Haverkort

Raf van der Hoogen

Jesse Kieboom