Werken in de horeca

Vind een baan bij jou in de buurt
Bekijk vacatures

Hét online uitzendbureau

De horeca is een van de grootste sectoren van Nederland met enorm veel verschillende functies. Denk aan koks van een restaurant, receptie medewerkers van een hotel of obers van een café. Via ons online uitzendbureau bieden wij allerlei leuke horeca vacatures aan. Je kan zowel fulltime als parttime aan de slag, dus voor iedereen zit er wel een ideale baan tussen!

Waarom zou jij willen werken in de horeca?

Sociaal contact

Werken in de horeca betekent veel contact met verschillende mensen. Je krijgt de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en ervoor te zorgen dat zij een positieve ervaring hebben. Als je graag met mensen werkt, kan de horeca een bevredigende sector zijn.

Flexibiliteit

Vanwege de verschillende werktijden is de horeca een populaire sector voor studenten of mensen die een parttime baan willen. Binnen de horeca kan je zowel doordeweeks als in het weekend werken. 

Teamwork

Horecabedrijven opereren vaak als één team. Dat wil zeggen dat iedereen die bij het bedrijf werkt samenwerkt en met elkaar verbonden is. Hierdoor leer jij goed hoe het  is om samen te werken binnen een team.

Wat zou je kunnen doen binnen de horeca?

Allround medewerker

Een allround medewerker in de horeca vervult een veelzijdige rol, van kassamedewerker tot keukenhulp. Deze persoon moet flexibel, communicatief vaardig en bekend zijn met diverse taken binnen de horeca.

Bekijk actuele vacatures >

Allround medewerker

Bediening

Heb jij affiniteit met het bedienen van gasten? Dan hebben wij leuke vacatures voor jou. Als medewerker bediening vind jij het heel leuk om jouw gasten in de watten te leggen. Jij bent iemand die klantvriendelijkheid op nummer 1 heeft staan. Het bedienen van gasten is een baan die jij ideaal kunt combineren met een studie of een andere baan.

Bekijk actuele vacatures >

Kok

Heb jij ervaring als kok? Vind jij het leuk om in de keuken te staan en de lekkerste gerechten klaar te maken voor de gasten? Dan hebben wij leuke vacatures voor je. Als kok kan je flexibel aan de slag in een parttime of fulltime functie. Als kok kan je heel goed zelfstandig werken en vind je het leuk om een praatje te maken met de gasten van het restaurant.

Bekijk actuele vacatures >

“Ik kwam meerdere vacatures tegen die goed bij mij zouden passen”

 

Malik Mertens, Broodjepercentimeter

Afgelopen tijd was ik op zoek naar een leuke bijbaan. Via werk.repay.nl kwam ik meerdere vacatures tegen die goed bij mij zouden passen. Nadat ik had gesolliciteerd werd er direct contact met mij opgenomen om mijn wensen te bespreken. Na een fijn gesprek met mijn nieuwe werkgever kreeg ik te horen dat ik mag starten. Ik wil Repay bedanken voor de hulp!

Voordelen werken via Repay

Collectiviteitsvoordeel

Al onze medewerkers profiteren van collectiviteitskortingen op onder andere zorg- en reisverzekeringen.

Salarisuitbetaling

Bij ons ben je altijd verzekerd van een juiste en tijdige uitbetaling van het loon.

Doorbetaling bij ziekte

Indien je onverhoopt ziek wordt, dan krijg je bij Repay gewoon doorbetaald en begeleiden wij je tijdens je verzuim.

Weg na het werk

Korting op leuke producten en gezellige dagjes uit, zoals de dierentuin of een luxe bootvaart.

Ook voor jouw ontwikkeling

Met opleidingen, budgetcoaching en verzuimbegeleiding zorgen we dat je verder komt.

Perspectiefverklaring

Met de arbeidsmarktscan en een perspectiefverklaring kun je een huis kopen.

Waar kan jij werken in de horeca?

Contact

Heb je op dit moment nog vragen over een horeca vacature of wil jij geholpen worden met jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Bel direct met ons team, wij helpen je graag verder!

bel08800 – 21620
mailwerk@repay.nl

Bart Haverkort

Raf van der Hoogen

Jesse Kieboom