Waarom Repay HRM als payroll bedrijf?

Waarom Repay HRM als payroll bedrijf?

Wij kennen elke cao van A tot Z en zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit certificaat geeft de zekerheid dat jij zaken doet met een solide en betrouwbaar payroll bedrijf. Samen met onze relaties werkt Repay HRM voortdurend aan de verbetering en optimalisatie van onze diensten. Niet voor niets scoort Repay HRM hoog op tevredenheid bij zowel payrollmedewerkers als relaties.

 • Deskundige helpdesk

  Zowel voor jou als voor de payrollmedewerkers is onze deskundige helpdesk tijdens werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bereikbaar voor alle vragen.

 • Repay HRM kent elke cao van A tot Z

  Door jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle cao’s in Nederland. Cao-mutaties worden nauwlettend in de gaten gehouden en aanpassingen worden direct doorgevoerd.

 • NEN 4400-1 gecertificeerd

  Repay HRM is NEN 4400-1 gecertificeerd. Hierdoor weet jij zeker dat je zaken doet met een solide en betrouwbare organisatie. Voor meer informatie over dit certificaat, klik hier.

 • Professionele verzuimbegeleiding

  Wij ontzorgen jou volledig op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding. Onze professionele verzuimafdeling begeleidt en onderhoudt contacten met (langdurig) arbeidsongeschikte werknemers. Repay HRM is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) en werkt nauw met jou samen om gezamenlijke doelstellingen te behalen.

 • Voordelen van de NBBU cao

  Repay HRM is aangesloten bij de NBBU en is daarnaast vertegenwoordigd in het bestuur van de NBBU. Wij hanteren de NBBU-cao, waardoor we de mogelijkheid hebben nieuwe payrollmedewerkers 5,5 jaar flexibel in te zetten in tegenstelling tot de maximale duur van 2 jaar flexibiliteit die de wet werk en zekerheid sinds 2015 voor schrijft.

 • Landelijke dekking

  Repay HRM heeft diverse vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd een vestiging bij jou in de buurt aanwezig is.

 • All-in uurtarieven

  Onze all-in uurtarieven zijn helder, we werken met een open calculatie. Jij komt niet voor onverwachte kosten te staan en de kosten zijn te allen tijde inzichtelijk. Facturen zijn dag en nacht op te vragen in Repay Online; ons geautomatiseerd urenverwerkingssysteem.

 • Repay HRM staat voor goed werkgeverschap

  Wij realiseren ons dat de payrollmedewerker een belangrijke schakel is binnen jouw organisatie. Repay HRM zorgt goed voor de werknemers en staat voor goed werkgeverschap.