Medewerker Finance (junior)

Repay HRM

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de afdeling Finance. Kom jij uit de regio Tilburg en heb jij ervaring op het gebied van financiële administratie? Werk jij nauwkeurig en durf je kritische vragen te stellen?

  32 tot 40 uur
  Tilburg
  31,5 vakantiedagen obv fulltime
  Mbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Medewerker finance?

Als medewerker Finance ben je betrokken bij alle voorkomende administratieve werkzaamheden voor het hoofdkantoor van Repay en onze twee franchisenemers. Denk daarbij aan de periodieke afsluitingen en het opstellen van diverse rapportages. De wekelijkse facturatie, het verwerken van bankafschriften en het boeken en betalen van inkoopfacturen is ook onderdeel van de functie.

Wat deze functie zo interessant maakt? Bij Repay HRM sta je midden in de business. Je helpt namelijk de Manager Finance en de franchisenemers met het controleren en bewaken van de budgetten. Jij signaleert tijdig de afwijkingen en weet ook de oorzaken van deze afwijkingen aan te geven. Daarnaast denk je mee met collega’s op verschillende niveaus (bijvoorbeeld met medewerkers van relatiebeheer en ziekteverzuim). Ook het stellen van kritische vragen ga jij niet uit de weg.

Je bent mede verantwoordelijk voor onderhoud van het grootboek, het opstellen van specificaties en de analyse hiervan. Ook coördineer je de btw- en loonaangiftes van de verschillende entiteiten. Tijdens de jaarafsluiting werk je mee aan de externe audit waarvoor je alle benodigde informatie verzamelt. Dit resulteert uiteindelijk in het jaarverslag.

Er zijn te allen tijde projecten waar je een bijdrage aan kunt leveren. Daarnaast waarderen we het wanneer je met verbetervoorstellen komt.

  Wat bieden wij?

  • Een interessante afwisselende baan in een dynamische omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor persoonlijke groei en doorgroeimogelijkheden.
  • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. FiscFree).
  • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
  • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
  • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals bootcamps (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

  Wat zoeken wij?

  • Je staat stevig in je schoenen en durft kritische vragen te stellen.
  • Je bent communicatief vaardig, inventief en je durft te staan voor jouw mening.
  • Je bent analytisch sterk en hebt cijfermatig inzicht.
  • Je hebt en behoudt overzicht en je bent accuraat.
  • Plannen en organiseren ligt in jouw natuur.
  • Je kunt met vrijheid omgaan en kan zelfstandig werken.
  • Het is een pre als je ervaring hebt met AFAS.
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding richting bedrijfsadministratie/bedrijfseconomie.

  Finance team

  Je wordt onderdeel van ons Finance team dat bestaat uit vijf personen waaronder de Manager Finance, 2 debiteurenbeheerders, een (senior) collega Finance Medewerker en jijzelf. Ook werk je samen met de collega’s van Planning & Control, Servicedesk, Applicatiebeheer, Ziekteverzuim, Sales & Relatiebeheer.

  Wie zijn wij?

  HRM dienstverlening sinds 2005

  Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg.

  Collega's aan het woord

  Geïnteresseerd?

  Solliciteer vandaag nog

  Heb jij zin om aan de slag te gaan als medewerker Finance?

  Overtuig ons dan door een goed cv en een korte motivatie via het sollicitatieformulier te uploaden. Het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Mocht je nog vragen hebben dan kun je gerust contact opnemen met Jacco van Rooij, Manager Finance, via j.vanrooij@repay.nl of +316 28922501.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.