Accountmanager regio Zuidwest-Nederland

Repay HRM

 

Heb jij ervaring en/of affiniteit met uitzenden, payroll en HR dienstverlening? Beschik jij over een gezonde dosis commercieel talent en enthousiasme? Dan is Repay HRM op zoek naar jou!

  Regio Breda, Rotterdam en Noord-Limburg

  Een uitdagende, commerciële functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
Een goed salaris, telefoon (iPhone), auto en laptop van de zaak
 32 tot 40 uur

Wat ga je doen?

Als Accountmanager bij Repay HRM beheer je de regio Zuidwest-Nederland. Wekelijks vul jij jouw eigen agenda. Dit doe je aan de hand van een ambitieus accountplan, een adequate opvolging van offerteaanvragen en door actief te netwerken. Daarnaast zorgt Repay HRM voor verschillende tools en ondersteuning. Zo is er een marketingafdeling die structureel campagnes draait die leiden tot meer zichtbaarheid, kansen en warme leads.

Als Accountmanager toon je lef, ondernemerschap en laat je geen kans onbenut. Jij adviseert potentiële relaties (prospects) op het gebied van uitzenden, payroll en HR dienstverlening. Door jouw nieuwsgierigheid naar de constant veranderende arbeidsmarkt kan jij de prospect altijd van een up-to-date advies voorzien en werk je aan een duurzame relatie. Al jouw kennis draagt bij aan het maken van offertes, prijsafspraken en deals waar alle partijen tevreden over zijn.

Jouw werkzaamheden stoppen hier niet, jij bent ook verantwoordelijk voor een correcte opstart en implementatie van nieuwe samenwerkingen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, zelfstandige baan in een snel groeiend bedrijf, waarin jij jouw commerciële ambities waar kan maken en zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat.
  • Intensieve trainingen, sales- en beldagen en periodieke sparringmomenten om jouw zelfontwikkeling ook echt te kunnen ondersteunen.
  • Een goed salaris en een interessante bonusregeling. Laptop, telefoon én auto zijn uiteraard ook onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals ons wekelijkse bootcamp georganiseerd.

Wat zoeken wij in een

Accountmanager?

  • Je hebt een gezonde dosis lef, enthousiasme en humor.
  • Je bent niet bang de telefoon op te pakken.
  • Je kunt met vrijheid omgaan met als doel resultaten te bereiken.
  • Jij wilt elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
  • Je hebt een streepje voor als jij al twee jaar ervaring hebt opgedaan in een commerciële omgeving, maar we worden éxtra enthousiast als jij inhoudelijke kennis van uitzenden en payroll hebt.
  • Relevante opleiding? Bij voorkeur hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zo veel. Wij zijn met name op zoek naar de manier waarop jij zaken aanpakt en bekijkt.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

 

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 5 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en ZZP-contractmanagement. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en bieden we de ongeveer 15.000 medewerkers van de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 6 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Ben jij degene die we zoeken? Mooi! Overtuig ons door in ieder geval een goed cv te sturen via de onderstaande knop. 

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Cindy Klijs via 06 8396 5981.