Servicemedewerker

In het kort

Hou jij ervan om met klanten in contact te zijn en krijg jij er energie van om mensen te helpen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Als medewerker klantenservice ben je de schakel tussen medewerkers, opdrachtgevers en interne afdelingen. Jij zorgt ervoor dat de vraag van de medewerker of opdrachtgever zo goed mogelijk wordt beantwoord. 

  32 – 40 uur

  Tilburg
  31,5 vakantiedagen obv fulltime

Wat ga je doen als medewerker klantenservice?

Werken bij klantenservice is veelzijdig en zit vol afwisseling. Zo krijg je via verschillende kanalen zoals mail, telefoon en WhatsApp, verschillende soorten vraagstukken van onze relaties en medewerkers binnen. Soms zullen dit vragen zijn die jezelf kan beantwoorden, maar op andere momenten zijn het vragen die een collega moet beantwoorden en is het aan jou om de vraag zo helder mogelijk door te zetten naar je collega.

Dit alles doe je voor één of meerdere van de diensten die Repay aanbiedt zoals, uitzenden, Payroll, ZZP, salarisadministratie en de backoffice voor intermediairs.

 

Wat bieden wij?

  • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
  • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
  • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
  • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
  • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals  hardloopwedstrijden, een bootcamp en gezellige borrels georganiseerd.

Wat zoeken wij?

  • Je werkt klantgericht en zorgt voor een optimale klantbeleving.
  • Je kunt je inleven in de klant of medewerker en weet door goed te luisteren de vraag te doorgronden.
  • Je bent stressbestendig, kan overzicht houden en prioriteiten stellen in je werk.
  • Je bent een topper in samenwerken en gaat goed om met feedback.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is de HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en ZZP administratie. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en bieden we de ongeveer 15.000 medewerkers van de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief verspreid door heel het land.

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Upload dan jouw cv en een korte motivatie via het sollicitatieformulier. Ter info, het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Jeroen Grootenbroer, Manager HR Servicedesk, via j.grootenboer@repay.nl. Hopelijk tot snel!