Sales intercedent Online Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een rol met veel afwisseling en ondernemerschap? Ben jij goed in sales en wil je verantwoordelijk zijn voor jouw eigen regio? Lift mee op het succes en word de persoon achter het Online Uitzendbureau in een van de steden: Eindhoven, Breda, Nijmegen, Den Bosch, Arnhem, Rotterdam of Den Haag.

 

 • Fulltime
 • Meerdere steden
 • 31,5 vakantiedagen obv fulltime

Wat is het Online Uitzendbureau?

Met het online uitzendbureau matchen we kandidaten aan de opdrachtgever door slimme software. In ons vacature portaal is het heel eenvoudig om te solliciteren. Aan de opdrachtgevers kant kun je direct kiezen wie er voor jou komt werken. Het online uitzendbureau is momenteel een jaar live, de techniek aan de achterkant is goed en we hebben tevreden klanten in een aantal regio’s in Nederland. Nu is het doel om zo snel mogelijk in heel Nederland uitgerold te zijn. Met jou aan boord gaat jouw regio sowieso succesvol worden.

Wat ga je doen als Medewerker Online Uitzendbureau?

Binnen jouw rol is geen dag hetzelfde. Je bent aan het bouwen, pionieren, nieuwe bedrijven aan het aansluiten en je zorgt ervoor dat opdrachtgevers matches maken. Jij gaat in jouw regio aan de slag om zo veel mogelijk vacatures op te halen. Ons marketingteam zorgt ervoor dat de kandidaten op ons platform komen. Met behulp van de software doen wij als team korte screenings en help je de opdrachtgever door de juiste kandidaten voor te stellen. Jouw regio is momenteel geopend maar moet nog flink groeien, dat is jouw grootste uitdaging.

Waar werk je?

We zien je het liefst aan tafel bij een opdrachtgever of een nieuwe prospect. Maar omdat je onderdeel bent van een team verwachten je (minimaal) 1x per week op ons hoofdkantoor in Tilburg. Dat hoofdkantoor is goed bereikbaar met OV en de auto. De overige dagen werk je vanuit het dichtstbijzijnde Repay kantoor, ben je onderweg of werk je vanuit huis. De vrijheid komt met de resultaten, dus hoe succesvoller jij bent hoe meer er mogelijk is om je eigen ding te doen.

Wat bieden wij?

 • Werken in een groeiende jonge organisatie met uitdagende werkzaamheden en goede begeleiding.
 • Je werkt in een hecht team met veel energieke mensen.
 • Een aantrekkelijk salaris en 31,5 vakantiedagen.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Zo kan jij iedere maandag mee sporten met onze bootcamp en worden er gezellige borrels georganiseerd.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt een commerciële mindset en weet van aanpakken.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Ook ben je enthousiast en heb je overtuigingskracht.
 • Je weet je te verplaatsen in de behoefte van de opdrachtgevers en werkzoekenden.
 • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Inmiddels is Repay HRM een top-5 speler binnen Nederland en hebben we onze diensten flink uitgebreid. Naast uitzenden biedt Repay HRM payroll, salarisadministratie en ZZP administratie aan. Jaarlijks zijn er meer dan 15.000 medewerkers bij ons in dienst en werken we in meer dan 110 verschillende branches.

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Heb je interesse? Solliciteer dan via het formulier, voeg je cv toe en voeg een korte motivatie toe. Voor vragen kun je contact opnemen via b.haverkort@repay.nl. Tot snel!

Ter info, het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.