Functioneel beheerder

AFAS

Wil je niet alleen een applicatie beheren, maar heb je ook interesse in het bedrijfsproces erachter? En adviseer je graag hoe het beter kan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Repay willen we onze applicaties zo optimaal mogelijk gebruiken, zowel voor onze interne als externe gebruikers. AFAS is daarbij een van onze belangrijkste applicaties. Ons vakgebied ontwikkelt continue en daar springen we graag op in. Onze afdeling Applicatiebeheer gaat daarom uitbreiden en is op zoek naar een nieuwe collega, jij dus!

  Fulltime

  Tilburg
  31,5 vakantiedagen
  HBO of WO denkniveau

Functioneel beheerder AFAS

Wat ga je doen als functioneel beheerder?

Als functioneel beheerder bij Repay heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de werking en inrichting van al onze applicaties, maar voor de uitbreiding van ons team zijn we specifiek op zoek naar een extra teamlid met ervaring in AFAS. Op basis van je interesses en je ervaring op de verschillende onderdelen in AFAS, zorgen we ervoor dat je aan de slag gaat met de onderwerpen waar jij sterk in bent.

We maken een onderscheid tussen kleine spontane verzoeken van collega’s en grotere verzoeken of wijzigingen die ingepland worden. Denk bij iets kleins bijvoorbeeld aan een collega die langsloopt en vraagt even mee te kijken om een probleem samen op te lossen. Bij de grotere verzoeken kun je denken aan een verzoek dat we inplannen om een belangrijk proces efficiënter in te richten, waarbij meerdere momenten van afstemmen, inrichten en testen nodig zijn. Het is daarom belangrijk de vraag achter de vraag te kunnen stellen, zodat je precies achterhaalt wat nodig is.

Communicatieve vaardigheden, analytisch denkvermogen en motivatie vinden we dan ook belangrijke eigenschappen die horen bij een functioneel beheerder bij Repay. Je komt te werken in een hecht en gezellig team (dat inclusief jou straks bestaat uit 5 personen), waarin een grote mate van vrijheid samengaat met het nemen van verantwoordelijkheid.

Ben je benieuwd hoe jouw dag eruit als functioneel beheerder? Klik dan hier.

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar ruimte is voor zelfontwikkeling;
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij je leeftijd en ervaring.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Zo kan jij iedere maandag mee sporten met onze bootcamp en worden er gezellige borrels georganiseerd.

Wie zoeken wij?

 • Ervaring met AFAS, bij voorkeur op de onderdelen HRM/Payroll
 • Analytisch denkvermogen.
 • Communicatief sterk.
 • Een gezonde dosis motivatie.
 • Minimaal één jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je werkt planmatig en doelgericht en laat je niet gek maken onder druk.
 • Je vindt het gezellig om op ons mooie kantoor in Tilburg te werken.

Hoe ziet een dag als functioneel beheerder eruit?

Je trapt de dag af met een kop koffie en het bijwerken van je mailbox. Je controleert of er urgente zaken bij zitten die gelijk opgepakt moeten worden en of je zaken in moet plannen. Ook lees je gelijk even de nieuwe releasenotes van een applicatie door zodat je weet welke functionaliteit interessant is om in te richten. Daarna ga je aan de slag met de verzoeken vanuit de interne organisatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Analyses, rapporten, documenten en workflows aanmaken of aanpassen
 • Naar aanleiding van een wens van een afdeling kijken of inrichting aangepast kan worden zodat er nog efficiënter gewerkt kan worden
 • Een foutmelding onderzoeken en indien nodig schakelen met de leverancier
 • Het aanpassen van zaken op ons intranet (Insite)

Tussendoor komt er een klacht binnen dat één van de applicaties niet werkt. Je stemt met je collega’s af wie hierin de leiding neemt. Deze persoon gaat dan op onderzoek uit, schakelt met de leverancier en houdt de organisatie op de hoogte.

Daarna ga je lunchen. Dit doen wij elke dag gezellig samen in onze kantine of we lopen een rondje om weer fris en fruitig aan de middag te beginnen. Je gaat aan de slag met een van je projecten. Uit een projectoverleg van gistermiddag heb je een aantal punten genoteerd die je verder wilt onderzoeken als oplossing voor het besproken probleem. Daarna praat je je collega’s bij of je documenteert de belangrijkste zaken voor later. Omdat het vrijdag is sluit je de dag af met de vrijdagmiddagborrel met je collega’s. 

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Klik dan snel op onderstaande knop! Stuur ons je CV en eventueel een korte motivatie, we leren je vervolgens graag beter kennen tijdens een persoonlijk gesprek.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Wout Spierts, Manager Applicatiebeheer via 08800 21655 of w.spierts@repay.nl. Hopelijk tot snel!

Ter info, het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) en het invullen van een DISC gedragstest zijn standaard onderdelen van de sollicitatieprocedure.