Sales Assistent regio Utrecht (16 uur per week)

Solliciteer

Repay HRM Utrecht zoekt ter versterking van het team een Sales Assistent voor 16 uur per week ter ondersteuning van de accountmanagers en de directie van de vestiging in Utrecht.

 • 16 uur
 • Utrecht
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • 25 vakantiedagen plus 6,5 atv
 • MBO werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Sales Assistent?

Als Sales Assistent ondersteun je de accountmanagers en de directie van het kantoor in Utrecht met het plegen van telefonische acquisitie. Je maakt afspraken bij potentiële relaties om de dienstverlening van Repay toe te komen lichten en verwerkt van alle gegevens van jouw acties in het CRM-systeem. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van Repay HRM Utrecht en de uitbreiding van het actieve relatiebestand.

Collega's aan het woord

Anjes Scholten
Kwaliteit

In mijn functie als ‘Coördinator Total Quality’ heb ik iedere dag de kans om bij te dragen aan de tevredenheid van onze relaties en medewerkers. Dit geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik na 8 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga, zegt volgens mij genoeg!

Jelle Staal
Sales

Tijdens het eerste gesprek bij Repay HRM voelde ik meteen dat ik op mijn plek zou zitten. Repay is een leuke, jonge club om voor te werken. Binnen de organisatie bestaat weinig hiërarchie wat voor een prettige, ongedwongen sfeer zorgt in het contact tussen collega’s.

Karlijn Feyen
HRM

Bij Repay ben je nooit uitgeleerd, omdat de markt zo snel verandert. Met mijn achtergrond in bedrijfskunde, wat veel raakvlakken heeft met mijn huidige baan bij Repay, blijf ik continu mijn kennis verbreden. Hier werken bevalt me erg goed!

Ilco Jansen
Jobcenter

Bij het Jobcenter houd ik me bezig met alle werkzaamheden rondom verzuim. Mijn uitdaging is om iemand zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dit maakt mijn werk interessant en uitdagend, daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen.

Wesley van de Camp
Administratie

Het werken bij Repay HRM brengt veel afwisseling met zich mee en iedereen probeert zoveel mogelijk vooruit te komen. Dat is een mentaliteit waarin ik me goed in kan vinden. Repay biedt daarnaast alle mogelijkheden om bij te leren, want dat is onmisbaar in deze branche.

Wij bieden

Een commerciële baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig werkt. Je hebt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Albertine Hootsen via het telefoonnummer 06-46714770.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

 • 16 uur per week beschikbaar, dagen en tijden zijn in overleg;
 • Aantoonbare commerciële vaardigheden;
 • Ervaring in het plegen van telefonische acquisitie of werkzaam te zijn geweest op een contactcentrum;
 • Goede contactuele eigenschappen;
 • Je laat je niet snel uit het veld slaan;
 • Administratieve vaardigheden;
 • Woonachtig in (of in de nabije omgeving van) Utrecht.

Persoonlijkheidskenmerken: Resultaatgericht – Communicatief sterk – Daadkracht – Zelfstandig – Commercieel- Overtuigingskracht.

Werken bij Repay HRM

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Met meer dan 70 medewerkers zorgen we er elke dag voor dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Bij Repay HRM heerst een open en nuchtere bedrijfscultuur met korte lijnen waarbij medewerkers vrijheid krijgen om zelf initiatief te nemen.

Hoofdkantoor in Tilburg
11 Vestigingen
72 medewerkers
Vrijdagmiddagborrels
170 kopjes koffie per dag
Actief in heel Nederland

Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

Overtuig ons door in ieder geval een goed cv te sturen naar a.hootsen@repay.nl. De toelichting laat maar achterwege, die horen wij liever van jou in een gesprek. De start van deze functie is per direct.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Albertine Hootsen, Directeur Repay HRM Utrecht, via 08800-21640.

Heb je een vraag?

Albertine Hootsen
Albertine Hootsen

Directeur Repay HRM Utrecht