Personeel aannemen: ja of nee?

Twijfel niet langer

Meer personeel betekent meer administratie, meer risico’s en meer verplichtingen. Dit kan de keuze om (extra) personeel aan te nemen moeilijk maken. Wanneer je wilt groeien zonder de genoemde nadelen, bieden wij dé oplossing!

Wanneer je met ons samenwerkt voeren medewerkers werkzaamheden uit voor jou, terwijl ze bij ons in dienst zijn. Dat betekent dat wij onder andere zorg dragen voor de contracten en een juiste uitbetaling van het salaris, terwijl jij gewoon de leiding houdt over de dagelijkse aansturing van het personeel. Daarnaast loop je geen financiële risico’s bij ziekteverzuim, heb je geen omkijken naar tijdrovende personeels- en salarisadministratie en kun je nieuwe medewerkers tot 4 jaar flexibel inzetten.

Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Wij leggen het graag uit tijdens een (telefonisch) adviesgesprek.

Minder risico’s

Iedere ondernemer heeft risico’s, daar ontkom je niet aan. Maar de manier waarop je met deze risico’s omgaat, bepaalt wat voor impact het heeft. Wanneer je met ons samenwerkt, komen de medewerkers bij ons in dienst. Op die manier dragen wij alle risico’s ten aanzien van ziekte, ontslag en het wegvallen van werk.

Geen administratie

Er komt veel kijken bij een eigen onderneming. Vooral wanneer je personeel hebt kunnen ‘bijzaken’ zoals salarisadministratie en het opstellen van contracten de overhand gaan nemen. Wij nemen deze ‘bijzaken’ graag uit handen, zodat je meer tijd overhoudt om je te focussen op de groei van jouw bedrijf.

Meer flexibiliteit

Wanneer je met Repay samenwerkt, is de uitzend cao van toepassing. Hierdoor kun je medewerkers gedurende een periode van 4 jaar meerdere contracten voor bepaalde tijd aanbieden. Zo kun je medewerkers dus langer aan je binden zonder dat dit tot de verplichtingen van een vast contract leidt.

Doen waar je goed in bent

Repay HRM

Bij Repay HRM vinden we dat ondernemen leuk moet zijn en dat ondernemers zich bezig moeten houden met datgene waar ze goed in zijn. Door met Repay samen te werken, komen de administratie, risico’s, begeleidingstrajecten en de selectie van de beste medewerker bij ons te liggen. 

Voor de ondernemer betekent dat geen zorgen meer over zieke werknemers, verzekeringen afsluiten voor arbeidsongeschiktheid, geld reserveren voor de uitbetaling van het vakantiegeld of het moeten bijhouden van de arbowet- en regelgeving. Wij vinden het daarbij ontzettend belangrijk dat het personeel bij ons in goede handen is en dat de ondernemer daarop kan vertrouwen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Wat zeggen onze klanten?

Reviews

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Verplichte velden