Tijd besparen door HR-taken uit te besteden

Bespaar minimaal 35%

Meer tijd voor kwalitatieve gesprekken met medewerkers, meer tijd voor ontwikkeling en meer tijd voor strategische taken. Voor veel HR professionals klinkt dit te mooi om waar te zijn. Gelukkig zijn er allerlei manieren om tijdsbesparing in de praktijk te realiseren. Bijvoorbeeld door een deel van de HR taken uit te besteden.

Tijdsbesteding van een HR afdeling

Om te bepalen waar je tijd op kunt besparen is het nuttig om te weten waar jouw HR afdeling tijd aan besteedt. Hieronder zie je de tijdsbesteding van de gemiddelde HR afdeling.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Tijdsbesparing dankzij Repay HRM

Bespaar minimaal 35% van je tijd door HR-taken uit te besteden. Dit kan zelfs oplopen tot 50% als er nog veel verbeterpunten zijn op je eigen HR afdeling op het gebied van automatisering, software en processen.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

 

Wat houdt het uitbesteden van HR taken in?

Je kunt HR taken uitbesteden door samen te werken met een payroll- of uitzendbureau zoals Repay HRM. In dat geval nemen wij het juridisch werkgeverschap over en de taken die daarbij horen, waardoor je al snel 35% tijd kunt besparen. Denk hierbij aan:

  • Personeels- en contractadministratie
  • Verzuim, ontslag en outplacement
  • Salarisadministratie
  • Beantwoorden HR gerelateerde vragen
  • Een stukje werving, selectie en employer branding

Naast de tijdsbesparing profiteer je ook van onze jarenlange ervaring. In de afgelopen 18 jaar hebben we onze HR-processen en communicatie  geoptimaliseerd waardoor de medewerkers verzekerd zijn van goed werkgeverschap.

“Doordat Repay ons, tijdens de feestdagen, volledig ontzorgt met het in dienst nemen van extra krachten, kunnen wij ons focussen op waar het binnen Rituals om draait; het creëren van een magische feestdagenperiode voor onze medewerkers & klanten.”

Rituals

Rituals HR Benelux

Meer tijd nodig op HR?

Wil je graag tijd besparen maar heb je te weinig capaciteit en/of middelen om de tijdsbeparing te realiseren? Dan komen we graag eens op bezoek om te bespreken hoeveel uur je met Repay zou kunnen besparen en wat dat kost. Vraag  hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.