Flexibiliteit nodig?

Twijfel niet langer

Flexibel personeel is cruciaal om mee te kunnen bewegen met piek- en dalmomenten, bijvoorbeeld tijdens de zomer of de coronacrisis. Hoe groter het flexibele deel van je personeelsbestand is, hoe wendbaarder je bent als ondernemer.

Wanneer je met ons samenwerkt voeren medewerkers werkzaamheden uit voor jou, terwijl ze bij ons in dienst zijn. Hierdoor vallen medewerkers onder de NBBU-cao en kunnen we gedurende 4 jaar tijdelijke contracten aanbieden. Zo kun je medewerkers dus langer aan je binden zonder dat dit tot de verplichtingen van een vast contract leidt. Samenwerken met Repay HRM brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo dragen wij zorg voor de salarisadministratie en loop je geen risico’s omtrent verzuim. Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen?

Meer flexibiliteit

Wanneer je met Repay samenwerkt, is de uitzend cao van toepassing. Hierdoor kun je medewerkers gedurende een periode van 4 jaar meerdere contracten voor bepaalde tijd aanbieden zonder dat je inlevert op goed werkgeverschap. Medewerkers zijn bij ons in goede handen, zo bieden we allerlei extra voordelen en wordt alles conform wet- en regelgeving geregeld.

Geen administratie

Er komt veel kijken bij een eigen onderneming. Vooral wanneer je personeel hebt kunnen ‘bijzaken’ zoals salarisadministratie en het opstellen van contracten de overhand gaan nemen. Wij nemen deze ‘bijzaken’ graag uit handen, zodat je meer tijd overhoudt om je te focussen op de groei van jouw bedrijf.

Minder risico’s

Iedere ondernemer heeft risico’s, daar ontkom je niet aan. Maar de manier waarop je met deze risico’s omgaat, bepaalt wat voor impact het heeft. Wanneer je met ons samenwerkt, komen de medewerkers bij ons in dienst. Op die manier dragen wij alle risico’s ten aanzien van ziekte, ontslag en het wegvallen van werk.

Doen waar je goed in bent

Onze missie

Bij Repay HRM vinden we dat ondernemen leuk moet zijn en dat ondernemers zich bezig moeten houden met datgene waar ze goed in zijn. Door met Repay samen te werken, komen de administratie, risico’s, begeleidingstrajecten en de selectie van de beste medewerker bij ons te liggen. 

Voor de ondernemer betekent dat geen zorgen meer over zieke werknemers, verzekeringen afsluiten voor arbeidsongeschiktheid, geld reserveren voor de uitbetaling van het vakantiegeld of het moeten bijhouden van de arbowet- en regelgeving. Wij vinden het daarbij ontzettend belangrijk dat het personeel bij ons in goede handen is en dat de ondernemer daarop kan vertrouwen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Wat zeggen onze klanten?

Reviews

Ontdek de mogelijkheden

Wij helpen je graag verder

 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leggen het je graag uit tijdens een vrijblijvend (telefoon)gesprek. Wanneer je het onderstaande formulier invult, zal één van onze adviseurs contact met je opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.