Een stralende personeelsplanning

Payroll en uitzenden voor strandtenten

 

Wanneer het zonnetje schijnt stromen de terrassen vol, maar met wind en regen zijn de gasten ver te zoeken. Als er één branche afhankelijk is van het weer dan is het die van de strandtenten wel. 

Om goed met piek- en dal momenten om te kunnen gaan, is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen vast en flexibel personeel. Hoe groter het flexibele deel van je personeelsbestand is, hoe makkelijker je kunt reageren op veranderingen, zoals het weer.

Wanneer je samenwerkt met Repay HRM, treedt het personeel bij ons dienst terwijl jij de leiding houdt over de dagelijkse aansturing van het team. Een voordeel hiervan is dat je medewerkers aan je kunt binden, zonder dat dit tot verplichtingen leidt. Wanneer de herfst in augustus al begint, zit je dus niet vast aan tijdelijke contracten die nog tot en met september lopen.

Houd je hoofd koel

Zorgeloos ondernemen

Wil je meer tijd besteden aan je strandtent en je niet druk maken over personeelszaken? En wil je dat alles goed geregeld is voor jouw medewerkers? Wanneer je samenwerkt met Repay verdwijnen je zorgen omtrent werkgeverschap en salarisadministratie en bijt je dus niet langer in het zand. 

Medewerkers zijn bij ons in dienst en wij regelen alles. Van personeelsadministratie tot contracten en een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Daarnaast worden alle zorgen en risico’s omtrent ziekte, arbeidsongeschiktheid of ontslag overgenomen door Repay.

“Het scheelt ons veel tijd”

Hans Cornelissen

 

“In het hoogseizoen is het hier ontzettend toeristisch. We kunnen in totaal ongeveer honderd klanten kwijt. In de zomer zitten wij vaak helemaal vol.’’ Die drukte vraagt om extra handjes op de werkvloer. Sinds 2018 werkt het drietal samen met Repay. “Op dit moment werken er zeven medewerkers van ons via Repay. Dit zijn nog niet al onze werknemers, maar dat is wel het uiteindelijke doel. Deze samenwerking scheelt ons veel tijd en werkzaamheden. Wij zijn blij met alle mensen die voor ons werken, uiteindelijk moeten zij het doen en staan wij meer op de achtergrond.”Bron: Repay Magazine 2019

De voordelen voor  strandtenten

Doen waar je goed in bent

Tot 4 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.