Repay HRM voor slagerijen

Focus op ondernemen

Wil je meer tijd besteden aan je slagerij en je niet druk maken over personeelszaken? En wil je dat alles goed geregeld is voor jouw medewerkers? Lees dan snel verder! Wanneer je het werkgeverschap aan ons uitbesteedt, ben zelf verantwoordelijk voor de planning en de dagelijkse aansturing van het team, terwijl wij alle vervelende klusjes uit handen nemen.

Wat dit voor jou in de praktijk betekent? 4 jaar flexibiliteit bij nieuwe werknemers, geen salarisadministratie en geen omkijken naar verzuimrisico’s en kosten. Je vult één keer per week de uren in via Repay Online en wij regelen de rest.

“De samenwerking is erg fijn”

Dennis van Ginhoven

Biologisch slagerij van Ginhoven uit Tilburg staat voor ambacht en kwaliteit. Met een eigen kookstudio bieden ze ook de mogelijkheid om je kookvaardigheden te verfijnen onder professionele begeleiding. Sinds 2009 werkt de slagerij samen met Repay HRM. “Dankzij de constructie van Repay hebben we geen omkijken naar salarisadministratie en risico’s omtrent verzuim.”

Dennis weet nu zeker dat alles goed is geregeld voor zijn personeel en dat hij kan rekenen op een goede service. “De mensen van Repay hebben verstand van zaken en helpen mij direct als ik vragen heb. Dat vind ik belangrijk.”

De voordelen van Repay HRM

Doen waar je goed in bent

Tot 4 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Goed werkgeverschap

Het voeren van een salarisadministratie en het bijhouden van contracten, wetgeving en cao-wijzigingen vergt veel tijd en aandacht. Wanneer je dit uitbesteedt aan Repay HRM, weet je zeker dat medewerkers altijd conform cao betaald worden. Medewerkers ontvangen hetzelfde salaris als medewerkers die bij jou vast in dienst zijn. Naast primaire arbeidsvoorwaarden biedt Repay HRM goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals premiekortingen op collectieve verzekeringen.

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.