Payroll en uitzenden in de logistiek

Wij zorgen ervoor dat je snel kunt schakelen
Neem contact op

Flexibiliteit en ontzorging

In de logistieke sector ontkom je niet aan de dynamiek van seizoensinvloeden die leiden tot fluctuaties in de vraag naar logistieke diensten. Het is cruciaal om hierop te anticiperen: Hoe zorg je ervoor dat je tijdens piekperiodes voldoende personeelscapaciteit hebt, terwijl je niet vast komt te zitten aan de kosten en personeelsbezetting in rustigere perioden? 

Met Repay bieden wij werkgevers in de logistiek een totaaloplossing inzake flexibel personeel en werkgeverschap. Of het nu gaat om het werven van nieuw personeel, het uitvoeren van de personeelsadministratie of het uitbesteden van werkgeversrisico’s. Wij staan voor je klaar.

Waarom kiezen voor Repay?

Repay werkt al meer dan 18 jaar samen met grote logistieke partijen, zoals BTT Multimodel Container Solutions. Wij ontzorgen je op het gebied van professioneel werkgeverschap en geven vakkundig advies over de optimale omvang en inrichting van jouw pool van vaste en flexibele medewerkers. Hierbij zetten we de meest actuele kennis en ervaring in om de beste resultaten te boeken én innovatieve ondersteunde tools om het gemakkelijk en betaalbaar te houden.

Je mag van ons verwachten dat we – gevraagd en ongevraagd als we zien dat het in jouw voordeel is – optreden als je betrouwbare en deskundige externe HR-collega. Persoonlijk contact is daarbij vanzelfsprekend; een half woord is genoeg om jouw wensen te begrijpen en te vervullen.

De ideale flexschil

Met de juiste verhouding tussen vast en flexibel til jij je personeelsplanning naar een hoger niveau. Een vaste kern om op te bouwen en waar belangrijke kennis behouden blijft, aangevuld door de flexibele schil om op- en af te schalen wanneer dat nodig is. 

Door gebruik te maken van externe flexibiliteit, bijvoorbeeld in de vorm van uitzenden, kun je de administratieve last uitbesteden en tegelijkertijd meer flexibiliteit geven aan je flexschil. Hierdoor kun je de personeelsbezetting mee laten bewegen met de hoeveelheid werk en voorkom je dat je medewerkers moet betalen die niet productief zijn.

Onze samenwerking met BTT

Repay is al meer dan 18 jaar partner voor BTT Multimodal Container Solutions op het gebied van HRM-dienstverlening. BTT Multimodal Container Solutions is een vooraanstaand familiebedrijf met 26 jaar ervaring in duurzame containerlogistiek en een begrip in de wereld van multimodaal vervoer. Wij ontzorgen BTT op het gebied van professioneel werkgeverschap, zodat zij zich volledig kunnen focussen op dat waar zij goed in zijn.

De voordelen op een rij

Werving via het Online uitzendbureau

Met onze diepgaande kennis van de logistiek, zijn we experts in het bereiken van de juiste doelgroep. We creëren boeiende content en wervingscampagnes, inclusief video’s, zodat wij voor jou de juiste kandidaat kunnen vinden.

Zeer scherpe voorwaarden

Onze tarieven zijn concurrerend, vaak gelijk aan of zelfs lager dan de directe en indirecte loonkosten. Dit is mogelijk dankzij onze efficiënte administratie, eigenrisicodragerschap in combinatie met een sterk verzuimbeleid en een voordeliger pensioenfonds.

Maximale flexibiliteit

Klanten betalen alleen voor de gewerkte uren. In de logistieke sector, waar orders en economische cycli fluctueren, biedt onze samenwerking de mogelijkheid om deze schommelingen effectief op te vangen.

Goed werkgeverschap

Wij volgen de uitzend-cao en zorgen ervoor dat medewerkers niet benadeeld worden. Goede medewerkers zijn essentieel en daarom is goed werkgeverschap cruciaal. Via Repay ontvangen medewerkers een contract voor onbetaalde tijd en genieten ze van meer baanzekerheid, mede doordat wij herplaatsing bieden bij beëindiging van een opdracht.

Efficiënte urenverwerking

Met de ‘ontrafelaar’ verwerken we uren snel en nauwkeurig. Werkuren kunnen eenvoudig worden geïmporteerd en automatisch gekoppeld aan de juiste urensoorten, zoals overwerktoeslag (ORT).

Loonkostenvoordeel

StiPP pensioen van uitzendkrachten is goedkoper dan sector pensioenfonds, waardoor je minder loon betaald.

Deze logistieke bedrijven gingen je voor

Contact

Heb je vragen?  Neem direct contact op met ons team, wij helpen je graag verder!

bel08800 – 21625
mailinfo@repay.nl

Plan zelf een afspraak

Plan een geschikt moment in onze agenda.