Horeca medewerkers gezocht?

Meld gratis jouw vacature aan

Ben je op zoek naar enthousiaste en getalenteerde medewerkers voor in de horeca? Zoek niet langer! Bij Repay kun je kosteloos jouw vacatures plaatsen, en wij gaan actief op zoek naar de ideale kandidaat voor jou.

Wij zorgen ervoor dat de werkzoekenden worden gekoppeld aan jouw horecavacature. Dit realiseren we door jouw vacature gratis te verspreiden via vacaturebanken en sociale media. Neem contact met ons op en wij leggen onze werkwijze vrijblijvend uit.

Jouw voordelen

Opgespaarde reserveringen kunnen makkelijk opgenomen worden via de app.

Medewerkers krijgen korting op leuke uitjes en producten.

Met behulp van onze unieke matchingmethode helpen we bij de werving van nieuwe collega’s.

Medewerkers worden via ons exclusief ter beschikking gesteld bij jouw organisatie.

Wij adverteren onder jouw bedrijfsnaam, zodat jouw vacatures zo snel mogelijk worden ingevuld!

Jij profiteert van de naamsbekendheid van Repay en van de marketingacties die ons team uitvoert.

Online portal

Hoe werkt het?

Repay zorgt ervoor dat medewerkers gemakkelijk digitaal worden aangemeld en volgens cao worden ingeschaald. Gewerkte uren kun je snel via Repay Online of de app doorgegeven en wij zorgen voor een juiste en tijdige uitbetaling van het salaris. Daarnaast heb je geen omkijken meer naar reserveringen voor het vakantiegeld of vakantiedagen, dat regelen wij. Ook het opstellen van arbeidscontracten, loonstroken en jaaropgaven nemen wij voor onze rekening en deze worden digitaal via het online portal verstrekt.

Kortom, je hoeft alleen de gewerkte uren door te geven en wij regelen de rest!

Voordelen online uitzendbureau

No cure no pay

Vacatures kan je gratis plaatsen via ons online uitzendbureau. Jij begint pas met betalen wanneer jij jouw vacature ook daadwerkelijk invult. Mocht je jouw ideale kandidaat niet kunnen vinden, dan betaal jij niets voor het plaatsen van de vacature!

20% goedkoper dan andere uitzendbureaus

Dankzij het digitale karakter van ons online uitzendbureau kunnen we kostenefficiënt werken en zijn we gemiddeld zo’n 20% goedkoper dan een regulier uitzendbureau.

Gratis promotie

Wij investeren flink in marketingacties, waardoor je van extra naamsbekendheid geniet. Wij hebben ervaring met het verspreiden van jouw vacatures op verschillende jobboards en social media kanalen.

“Het scheelt ons veel tijd”

Hans Cornelissen

“In het hoogseizoen is het hier ontzettend toeristisch. We kunnen in totaal ongeveer honderd klanten kwijt. In de zomer zitten wij vaak helemaal vol.’’ Die drukte vraagt om extra handjes op de werkvloer. Sinds 2018 werkt het drietal samen met Repay. “Op dit moment werken er zeven medewerkers van ons via Repay. Dit zijn nog niet al onze werknemers, maar dat is wel het uiteindelijke doel. Deze samenwerking scheelt ons veel tijd en werkzaamheden. Wij zijn blij met alle mensen die voor ons werken, uiteindelijk moeten zij het doen en staan wij meer op de achtergrond.”

Bron: Repay Magazine 2019

Payroll in de horeca

Aansluiting pensioenfonds

Wanneer je actief bent in de horeca-cao geniet je van een aantal extra voordelen wanneer je gebruik maakt van payroll. Bij payroll wordt de cao van de opdrachtgever 1 op 1 overgenomen. Dat houdt dus in dat de horeca-cao wordt nageleefd. In de horeca-cao is de mogelijkheid opgenomen dat bij seizoenswerk vanwege klimaat- of natuur invloeden een tussenperiode van meer dan 3 maanden is toegestaan in plaats van de oorspronkelijke 6 maanden. Bij een seizoenkracht kun je dus telkens een arbeidsovereenkomst voor negen maanden afsluiten zonder je flexibiliteit te verliezen.

Dankzij onze aansluiting bij Pensioenfonds Horeca & Catering kunnen we medewerkers aanmelden bij het pensioenfonds waar ze eerder ook pensioen hebben opgebouwd.

Klaar voor de zomer?

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij helemaal klaar zijn voor de zomer? Repay HRM berekent graag geheel vrijblijvend óf en hoeveel je kunt besparen door over te stappen op payrolling of uitzenden. Deze berekening is volledig gebaseerd op je eigen gegevens en doen we graag samen met jou aan tafel. Zo krijg je een duidelijk en inzichtelijk beeld van wat een medewerker nou echt kost.

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.