Klaar voor de zomer met Repay

“Makkelijk op- en afschalen”

Campings, festivals, ijssalons en terrassen. Ze delen allemaal dezelfde uitdaging: het weer. Wanneer de zon schijnt is het druk, maar bij regen en wind zijn de gasten ver te zoeken.

Om goed met piek- en dalmomenten om te kunnen gaan, is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen vast en flexibel personeel. Hoe groter het flexibele deel van je personeelsbestand is, hoe makkelijker je kunt reageren op veranderingen, zoals het weer.

Payroll en uitzenden

Met payroll en uitzenden van Repay HRM, treedt het personeel bij ons dienst terwijl jij de leiding houdt over de dagelijkse aansturing van het team. Een voordeel hiervan is dat je medewerkers aan je kunt binden, zonder dat dit tot verplichtingen leidt. Wanneer de herfst al begint in augustus, zit je dus niet vast aan tijdelijke contracten die nog tot en met september lopen.

Jouw voordelen

Opgespaarde reserveringen kunnen makkelijk opgenomen worden via de app.

Medewerkers krijgen korting op leuke uitjes en producten.

Geniet van een zorgeloze zomer doordat wij de risico’s ten aanzien van ziekte op ons nemen.

Wij denken graag mee in de werving van kandidaten.

Voor relaties én medewerkers hebben we onze eigen deskundige HR Servicedesk.

Voor vakantiekrachten hebben we extra aantrekkelijke voorwaarden.

Online portal

Hoe werkt het?

Repay zorgt ervoor dat medewerkers gemakkelijk digitaal worden aangemeld en volgens cao worden ingeschaald. Gewerkte uren kun je snel via Repay Online of de app doorgegeven en wij zorgen voor een juiste en tijdige uitbetaling van het salaris. Daarnaast heb je geen omkijken meer naar reserveringen voor het vakantiegeld of vakantiedagen, dat regelen wij. Ook het opstellen van arbeidscontracten, loonstroken en jaaropgaven nemen wij voor onze rekening en deze worden digitaal via het online portal verstrekt.

Kortom, je hoeft alleen de gewerkte uren door te geven en wij regelen de rest!

“Het scheelt ons veel tijd”

Hans Cornelissen

“In het hoogseizoen is het hier ontzettend toeristisch. We kunnen in totaal ongeveer honderd klanten kwijt. In de zomer zitten wij vaak helemaal vol.’’ Die drukte vraagt om extra handjes op de werkvloer. Sinds 2018 werkt het drietal samen met Repay. “Op dit moment werken er zeven medewerkers van ons via Repay. Dit zijn nog niet al onze werknemers, maar dat is wel het uiteindelijke doel. Deze samenwerking scheelt ons veel tijd en werkzaamheden. Wij zijn blij met alle mensen die voor ons werken, uiteindelijk moeten zij het doen en staan wij meer op de achtergrond.”

Bron: Repay Magazine 2019

Payroll in de horeca

Aansluiting pensioenfonds

Wanneer je actief bent in de horeca-cao geniet je van een aantal extra voordelen wanneer je gebruik maakt van payroll. Bij payroll wordt de cao van de opdrachtgever 1 op 1 overgenomen. Dat houdt dus in dat de horeca-cao wordt nageleefd. In de horeca-cao is de mogelijkheid opgenomen dat bij seizoenswerk vanwege klimaat- of natuur invloeden een tussenperiode van meer dan 3 maanden is toegestaan in plaats van de oorspronkelijke 6 maanden. Bij een seizoenkracht kun je dus telkens een arbeidsovereenkomst voor negen maanden afsluiten zonder je flexibiliteit te verliezen.

Dankzij onze aansluiting bij Pensioenfonds Horeca & Catering kunnen we medewerkers aanmelden bij het pensioenfonds waar ze eerder ook pensioen hebben opgebouwd.

Klaar voor de zomer?

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij helemaal klaar zijn voor de zomer? Repay HRM berekent graag geheel vrijblijvend óf en hoeveel je kunt besparen door over te stappen op payrolling of uitzenden. Deze berekening is volledig gebaseerd op je eigen gegevens en doen we graag samen met jou aan tafel. Zo krijg je een duidelijk en inzichtelijk beeld van wat een medewerker nou echt kost.

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.