Repay HRM in de kappersbranche

Bespaar tijd

Wil je geen risico’s omtrent (langdurig) verzuim? Wil je minder tijd kwijt zijn aan salarisadministratie en meer tijd besteden aan ondernemen? Lees dan snel verder. Door van onze dienstverlening gebruik te maken, geef je het administratief en juridisch werkgeverschap uit handen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de planning en de dagelijkse aansturing van het team, terwijl wij alle vervelende klusjes uit handen nemen. Daarnaast heb je meer dan een maand de tijd om te kijken of een nieuwe medewerker in het team past.

Wat dit voor jou in de praktijk betekent? 4 jaar flexibiliteit bij nieuwe werknemers, geen omkijken naar verzuim en geen salarisadministratie. Je vult een keer per week de uren in via Repay Online en wij regelen de rest!

“Geen risico’s bij verzuim… zo kwam ik in contact met Repay HRM.”

Maurice Startman, Knip&GO

Knip&Go is een kapperszaak met meer dan 15 vestingen en een eigen webshop. De meeste kapsters van Knip&Go zijn in dienst bij Repay HRM. Een bewuste keuze van eigenaar Maurice Startman.

“In onze beginjaren is een werknemer langdurig uitgevallen. Dit heeft veel invloed gehad op het bedrijf.”

Maurice weet nu zeker dat alles goed is geregeld voor zijn personeel en dat hij geen risico’s loopt bij zaken als verzuim. “Hierdoor kan ik mij bezighouden met wat ik graag doe. En dat is ondernemen.”

De voordelen van Repay HRM

Doen waar je goed in bent

Tot 4 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.