Een gelikte personeelsplanning

Payroll en uitzenden voor ijssalons

 

Als er één branche afhankelijk is van het weer dan is het die van de ijssalons wel. Wanneer het zonnetje schijnt staan mensen letterlijk voor je in de rij, maar wanneer het regent en koud is zijn de klanten ver te zoeken.

Om goed met piek- en dalmomenten om te kunnen gaan, is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen vast en flexibel personeel. Hoe groter het flexibele deel van je personeelsbestand is, hoe makkelijker je kunt reageren op veranderingen, zoals het weer.

Wanneer je samenwerkt met Repay HRM, treedt het personeel bij ons dienst terwijl jij de leiding houdt over de dagelijkse aansturing van het team. Een voordeel hiervan is dat je medewerkers aan je kunt binden, zonder dat dit tot verplichtingen leidt. Wanneer de herfst in augustus al begint, zit je dus niet vast aan tijdelijke contracten die nog tot en met september lopen.

Een ijskoud kunstje

Zorgeloos ondernemen

Wil je meer tijd besteden aan je ijssalon en je niet druk maken over personeelszaken? En wil je dat alles goed geregeld is voor jouw medewerkers? Wanneer je samenwerkt met Repay verdwijnen je zorgen omtrent werkgeverschap en salarisadministratie als sneeuw voor de zon. 

Medewerkers zijn bij ons in dienst en wij regelen alles. Van personeelsadministratie tot contracten en een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Daarnaast worden alle zorgen en risico’s omtrent ziekte, arbeidsongeschiktheid of ontslag overgenomen door Repay.

“Veel gemak en flexibiliteit”

Roger & Wally

 

Zon of geen zon, de ijssalon van Roger en Wally in Vaals is open. Roger: “Omdat de inzet van het aantal mensen op de werkvloer afhankelijk is van het weer, werken tien van de veertien medewerkers via Repay. De medewerkers hebben, net als ik, inzage in de uren die ze werken, ze krijgen wekelijks betaald en kunnen verlofdagen en vakantiegeld opnemen wanneer ze daar behoefte aan hebben. Ik ervaar vooral veel gemak, flexibiliteit en geen financiële verrassingen achteraf. Een absolute win-win situatie dus.”

Bron: Repay Magazine 2017

De voordelen voor ijssalons

Doen waar je goed in bent

Tot 4 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.