Supersize je franchise

Payroll en uitzenden voor franchisegevers

Elkaar versterken, dat is het idee achter franchising. Als franchisegever ben jij daarom verplicht om een zo compleet mogelijk handboek van jouw onderneming over te dragen aan de franchisenemer(s). Hoe handig zou het zijn als naast het handboek, waarin afspraken zijn gemaakt over verzekeringen, de inkoop van de producten en de marketing, ook het personeelsbeleid goed is geregeld?
Met Repay HRM kan dit. Wanneer medewerkers via ons worden ingeleend heb je geen omkijken meer naar tijdrovende personeels-en salarisadministratie en kun je nieuwe medewerkers tot 4 jaar flexibel inzetten.

Daarnaast worden de zorgen en risico’s bij ziekte en ontslag overgenomen door Repay HRM. Dit betekent dat jij, als franchisegever, zeker weet dat de zaken goed worden geregeld. Daarnaast besparen jij en de franchisenemer(s) kostbare tijd die je nu weer kunt besteden aan je onderneming.

Meer volume in je formule

Zorgeloos ondernemen

 

Wil je meer tijd besteden aan het door-ontwikkelen van je onderneming en je niet druk maken over personeelszaken? En wil je dat alles goed geregeld is voor jouw franchisenemers? Wanneer je samenwerkt met Repay verdwijnen je zorgen omtrent werkgeverschap en salarisadministratie.

Medewerkers zijn bij ons in dienst en wij regelen alles. Van personeelsadministratie tot contracten en een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Franchisenemers vullen alleen de gewerkte uren in en de rest regelen wij!

De voordelen voor de franchisegever én -nemer

 

Doen waar je goed in bent

 

Tot 4 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.