Logistiek personeel gezocht in Twente?

Meld gratis je vacature aan
Neem contact op

lOnline uitzendbureau logistiek

Ben je op zoek naar het beste logistiek personeel in Twente? Of je nu een chauffeur, magazijnmedeweker of een transportplanner nodig hebt, Repay HRM is hier om je te helpen.  

Repay is al sinds 2005 actief in Twente. Hierdoor kennen we de lokale markt en hebben we ervaring met het werven van geschikt logistiek personeel in de regio. Deze kennis zetten we graag in voor jou! 

De uitdagingen van logistiek personeel werven in Twente

Het vinden van geschikt logistiek personeel in Twente kan een uitdaging zijn. Of je nou een magazijnmedewerker zoekt voor je opslagplaats in Enschede of juist een koerier voor je bedrijf op het industrieterrein Marssteden. Het blijft lastig om goed personeel te vinden dat flexibel is, bereid is om in de weekenden en in ploegendiensten te werken. Dit is waar Repay HRM in beeld komt. Wij begrijpen de unieke uitdagingen van de logistiek branche en hebben de oplossingen om deze aan te pakken. 

Hoe wij personeel werven in de logistiek in Twente

Jij als ondernemer kent je zaak het beste. Daarom heb je zelf het snelst een gevoel wie bij je past en wie niet. Bij Repay kies je daarom zelf welke kandidaat aan de slag gaat. Via ons platform maak je eenvoudig een vacature aan. De kandidaten die solliciteren worden door onze slimme oplossing gescreend. Zo krijg jij alleen geverifieerde kandidaten binnen die passen bij de vacature.

Als je een vacature plaatst op ons platform wordt deze door ons marketingteam doorgeplaatst op diverse kanalen, waaronder (niche) vacaturebanken, Google Ads, Spotify, Instagram, TikTok en LinkedIn.

Succesverhaal 

 

"Door samen te werken met het uitzendbureau van Repay, besparen we veel tijd op de werving en selectie van personeel. De service van Repay is snel en betrouwbaar, hierdoor hebben wij al twee nieuwe collega’s kunnen aannemen.’’

P. A . Van Rooyen
Karen Silleman

Logistieke vacatures waar we in uitblinken

Magazijnmedewerker

Werken in het magazijn betekent dat je betrokken bent bij het organiseren en beheren van de goederenstroom in een bedrijf. Dit omvat het plannen en coördineren van transport, het klaarmaken van orders, het opslaan van goederen en het beheren van voorraden. Je werkt in een omgeving waar teamwork, nauwkeurigheid en klantgerichtheid centraal staan. 

Bekijk actuele vacatures >

Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur speel je een essentiële rol in het magazijn door de goederenstroom binnen een bedrijf te organiseren en te beheren. Je taken omvatten het plannen en coördineren van transport, het gereedmaken van orders, het opslaan van goederen en het bijhouden van voorraden. Dit alles gebeurt in een omgeving waar teamwork, precisie en aandacht voor de klant centraal staan.

Bekijk actuele vacatures >

Chauffeur

Als chauffeur word je op pad gestuurd met een lading goederen. Aan jou de taak om de goederen af te leveren op de plaats van bestemming. Onderweg zie je veel gebeuren en kom je langs verschillende plekken. Als chauffeur heb je de optie om internationale ritten te rijden of nationale ritten. Als je kiest voor nationale ritten werk je vaak overdag en ben je in de avonden en weekenden vrij. Als internationale chauffeur ben je vaak meerdere dagen van huis.

Bekijk actuele vacatures >

Veelgestelde vragen

 

Dummy (niet verwijderen)
Hoe werven we talent voor jouw logistiek vacature?

Bij Repay HRM, hebben we een unieke aanpak ontwikkeld voor het werven van kandidaten voor onze opdrachtgevers. Na het plaatsen van een vacature, promoten wij deze via verschillende kanalen zoals (niche) vacaturebanken, Google Ads, Spotify, Instagram, TikTok en LinkedIn. 

Als opdrachtgever bepaal jij zelf op welke criteria sollicitanten worden beoordeeld. Zodra er kandidaten gesolliciteerd hebben volgt er een digitale pre-screening. Na de screening kies jij zelf de beste uit voor een gesprek.

Wat als ik zelf iemand in dienst wil nemen?

Overname van een uitzendkracht is mogelijk na 1500 uitzenduren. De algemene voorwaarden zijn van kracht en zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden. 

Wat kost het inhuren van logistiek personeel via het online uitzendbureau van Repay HRM?

Dankzij het digitale karakter van het online uitzendbureau kunnen we 20% goedkoper zijn dan reguliere uitzendbureaus. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven.  

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Het plaatsen van een vacature is gratis. Dankzij onze no-cure-no-pay werkwijze, betaal je alleen voor gewerkte uren. Hierdoor maak je geen onnodige wervingskosten.

Wordt de vacature onder mijn eigen bedrijfsnaam geplaatst?

Bij ons worden vacatures geplaatst vanuit de opdrachtgever, inclusief bedrijfslogo. Jij als opdrachtgever kan ook een teamfoto en werkplekfoto toevoegen om te laten zien wie jullie zijn. Dit in combinatie met de vacaturepromotie levert je extra naamsbekendheid op.  

Ik heb een vacature. Hoe kan ik die direct aanmelden?

Je kunt contact opnemen met ons team via 08800 21620 of werk@repay.nl. Samen zorgen we ervoor dat jouw vacature(s) snel online staan. 

Ik wil graag persoonlijk advies. Hoe kan ik contact opnemen?

Dit kan door ons te bellen op 08800 – 21620, te mailen naar werk@repay.nl of een online formulier in te vullen. 

Deze logistieke bedrijven gingen je voor

Contact

Ben je een horeca ondernemer en zoek je personeel? Bij Repay HRM begrijpen we dat een goede ervaring voor je gasten het verschil kan maken. Daarom zetten we ons in om je te helpen bij het vinden van het juiste personeel dat niet alleen de vereiste vaardigheden heeft, maar ook het enthousiasme om je gasten de best mogelijke ervaring te bieden. 

bel08800 - 21620
mailwerk@repay.nl
mailKlik hier om direct een afspraak in te plannen

Of klik hier om direct een vacature aan te melden.

Bart Haverkort

Raf van der Hoogen

Jesse Kieboom