Horeca personeel gezocht in Brabant?

Meld gratis je vacature aan
Neem contact op

Online uitzendbureau horeca

Ben je op zoek naar het beste horeca personeel in Brabant? Of je nu een medewerker bediening, een hostess voor een evenement of een afwasser nodig hebt, Repay HRM is hier om je te helpen.  

Repay is al sinds 2005 actief in Brabant. Hierdoor kennen we de lokale markt en hebben we ervaring met het werven van geschikt horeca personeel in de regio. Deze kennis zetten we graag in voor jou! 

 

matching online uitzendbureau

De uitdagingen van horeca personeel werven in Brabant

Het aantrekken van horeca personeel in Brabant, vooral in de bruisende steden zoals Eindhoven en Tilburg, kan een uitdaging zijn. Of je nu een barman zoekt voor je pub aan de Stratumseind in Eindhoven of een serveerster voor je bistro in de Heuvelstraat in Tilburg, Repay HRM is de oplossing. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen van de horeca in Brabant en hebben de middelen om deze effectief aan te pakken. 

Hoe wij personeel werven in de horeca in Brabant

Jij als ondernemer kent je zaak het beste. Daarom heb je zelf het snelst een gevoel wie bij je past en wie niet. Bij Repay kies je daarom zelf welke kandidaat aan de slag gaat. Via ons platform maak je eenvoudig een vacature aan. De kandidaten die solliciteren worden door onze slimme oplossing gescreend. Zo krijg jij alleen geverifieerde kandidaten binnen die passen bij de vacature.

Als je een vacature plaatst op ons platform wordt deze door ons marketingteam doorgeplaatst op diverse kanalen, waaronder (niche) vacaturebanken, Google Ads, Spotify, Instagram, TikTok en LinkedIn.

Succesverhaal

Boules Bites Bar

"We zijn ontzettend tevreden met onze samenwerking met het online uitzendbureau van Repay. Dankzij hun efficiënte aanpak hebben we al 3 nieuwe toppers toe kunnen voegen aan ons team. Het is een plezier om met een partner te werken die onze behoeften begrijpt en snel kan inspelen op onze wensen."

Horecavacatures waar we in uitblinken

Allround medewerker

Medewerker bediening

Een medewerker bediening in de horeca verwelkomt gasten, neemt bestellingen op, serveert gerechten en drankjes, en zorgt voor een positieve ervaring. Deze rol vereist uitstekende communicatie, klantgerichtheid en stressbestendigheid.

Bekijk actuele vacatures >

Allround medewerker

Een allround medewerker in de horeca vervult een veelzijdige rol, van kassamedewerker tot keukenhulp. Deze persoon moet flexibel, communicatief vaardig en bekend zijn met diverse taken binnen de horeca.

Bekijk actuele vacatures >

Veelgestelde vragen

Dummy (niet verwijderen)
Hoe werven we talent voor jouw horeca vacature?

Bij Repay HRM, hebben we een unieke aanpak ontwikkeld voor het werven van kandidaten voor onze opdrachtgevers. Na het plaatsen van een vacature, promoten wij deze via verschillende kanalen zoals (niche) vacaturebanken, Google Ads, Spotify, Instagram, TikTok en LinkedIn.

Als opdrachtgever bepaal jij zelf op welke criteria sollicitanten worden beoordeeld. Zodra er kandidaten gesolliciteerd hebben volgt er een digitale pre-screening. Na de screening kies jij zelf de beste uit voor een gesprek.

Wat als ik zelf iemand in dienst wil nemen?

Overname van een uitzendkracht is mogelijk na 1500 uitzenduren. De algemene voorwaarden zijn van kracht en zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden.

Wat kost het inhuren van horeca personeel via het online uitzendbureau van Repay HRM?

Dankzij het digitale karakter van het online uitzendbureau kunnen we 20% goedkoper zijn dan reguliere uitzendbureaus. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven.

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Het plaatsen van een vacature is gratis. Dankzij onze no-cure-no-pay werkwijze, betaal je alleen voor gewerkte uren. Hierdoor maak je geen onnodige wervingskosten.

Wordt de vacature onder mijn eigen bedrijfsnaam geplaatst?

Bij ons worden vacatures geplaatst vanuit de opdrachtgever, inclusief bedrijfslogo. Jij als opdrachtgever kan ook een teamfoto en werkplekfoto toevoegen om te laten zien wie jullie zijn. Dit in combinatie met de vacaturepromotie levert je extra naamsbekendheid op.

Ik heb een vacature. Hoe kan ik die direct aanmelden?

Je kunt contact opnemen met ons team via 08800 21620 of werk@repay.nl. Samen zorgen we ervoor dat jouw vacature(s) snel online staan.

Ik wil graag persoonlijk advies. Hoe kan ik contact opnemen?

Dit kan door ons te bellen op 08800 – 21620, te mailen naar werk@repay.nl of een online formulier in te vullen.

Deze bedrijven gingen je voor

  Contact

  Ben je een horeca ondernemer en zoek je personeel? Bij Repay HRM begrijpen we dat een goede ervaring voor je gasten het verschil kan maken. Daarom zetten we ons in om je te helpen bij het vinden van het juiste personeel dat niet alleen de vereiste vaardigheden heeft, maar ook het enthousiasme om je gasten de best mogelijke ervaring te bieden. 

  bel08800 - 21620
  mailwerk@repay.nl
  mailKlik hier om direct een afspraak in te plannen

  Of klik hier om direct een vacature aan te melden.

  Bart Haverkort

  Raf van der Hoogen

  Jesse Kieboom