Repay HRM beschikt over het Fair Produce keurmerk. Dat geeft de zekerheid dat wij goed werkgeverschap net zo belangrijk vinden als jij. Stichting Fair Produce Nederland certificeert alleen bedrijven die gegarandeerd een sociaal personeelsbeleid voeren dat aan alle eisen voldoet.

  • Payrollmedewerkers krijgen een eerlijk loon volgens de Nederlandse wet- en regelgeving.
  • Payrollmedewerkers krijgen doorbetaald bij ziekte en zijn collectief verzekerd tegen ongevallen.
  • Payrollmedewerkers profiteren van premiekortingen op bijvoorbeeld ziektekosten- en schadeverzekering

Fair Produce
Nederlandse champignons met het keurmerk Fair Produce komen van bedrijven waar de medewerkers fair worden behandeld en beloond. De Stichting Fair Produce Nederland certificeert bedrijven, die gegarandeerd een sociaal personeelsbeleid voeren dat aan alle eisen voldoet. Daarmee wordt ‘goed werkgeverschap’ in de tuinbouwketen gestimuleerd. 

Bezoek de website van Fair Produce voor meer informatie.