Uitzenden

Slechts één stap verwijderd van zorgeloos ondernemerschap

Uitzenden

Ben jij op zoek naar een geschikte kandidaat voor een vacature binnen jouw organisatie? Repay HRM heeft een breed netwerk van werkzoekenden binnen de regio. Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt weten wij wat er speelt binnen de verschillende branches.

Wij kijken verder dan alleen naar diploma’s en CV’s. Naast harde criteria selecteren wij kandidaten ook op persoonlijkheidskenmerken en competenties. En dat doen we met de grootst mogelijke persoonlijke aandacht om een optimale match te garanderen.

Bekijk hier direct onze vacatures »

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen


Alle voordelen op een rij

Jarenlange ervaring

Repay HRM is sinds 2005 actief op het gebied van HRM-dienstverlening en heeft ervaring binnen meer dan 75 verschillende branches.

Breed netwerk

Door onze jarenlange ervaring en doordat wij meerdere vestigingen door heel Nederland hebben, beschikken we over een breed netwerk van opdrachtgevers en werkzoekenden.

Persoonlijke aandacht

Wij voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en werknemers en benaderen hen persoonlijk. Dit doen we met volle aandacht.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

5,5 jaar flexibiliteit

Nieuwe werknemers kunnen 5,5 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de werknemers door en ontvang je geen factuur.

Faq's

Heb je een vraag?

We hebben voor jou de veelgestelde vragen vast op een rijtje gezet.
Je kunt ook contact opnemen met één van onze vestigingen.

Naar de faq's »

Vacature aanmelden

Het is mogelijk om vacatures binnen jouw bedrijf aan te melden bij Repay HRM. Als je hieronder jouw gegevens invult nemen wij contact met jou op om de vacature op te nemen in onze vacaturebank.

Repay Online

Repay HRM werkt met een stabiel en gebruiksvriendelijk online urenregistratiesysteem voor het inboeken van de gewerkte uren: Repay Online. In Repay Online kunnen werknemers hun arbeidsovereenkomst digitaal ondertekenen en online loonstroken en jaaropgaven inzien. Ook is er in Repay Online een uitgebreide helpdesk te vinden waarin de antwoorden op de meest gestelde vragen terug te vinden zijn.

Inloggen Repay Online