Payroll

Slechts één stap verwijderd van zorgeloos ondernemerschap

Wat is Payroll?

Payrolling via Repay HRM houdt in dat je de salarisadministratie en het werkgeverschap uit handen geeft. De medewerker treedt in dienst bij Repay HRM en wij zorgen voor de arbeidsovereenkomst en een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van de medewerkers, verzorgt de personeelsplanning en onderhoudt het dagelijkse contact. Daarnaast worden alle zorgen en risico’s bij ziekte en ontslag overgenomen door Repay HRM. Jij hebt als ondernemer geen omkijken meer naar ontslagprocedures, ziekteverzuimbegeleiding en alle overige verplichtingen die een werkgever heeft. Dit alles zonder een afstand te creëren tussen jouw en de medewerker.

Lees meer over Payroll

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen


Alle voordelen van payrolling op een rij

5,5 jaar flexibiliteit

Nieuwe payrolling medewerkers kunnen 5,5 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij je efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Met payrolling betaal je enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige helpdesk

Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur is onze deskundige helpdesk telefonisch bereikbaar voor jou en de werknemers.


Waarom Repay HRM als payroll bedrijf?

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers en is inmiddels een top-10 speler op het gebied van payrolling in Nederland. Daar profiteer jij van: de schaalgrootte stelt ons in staat concurrerende tarieven te hanteren en te investeren in kennis en kwaliteit. Met eigen HRM-specialisten, bedrijfsadviseurs, verzuimconsultants en een centraal servicecenter hebben wij alles in huis om jou te ontzorgen.

Lees meer over Repay HRM

Goed werkgeverschap & Payrolling

Repay HRM staat voor goed werkgeverschap. De payrollmedewerkers zijn verzekerd van een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Ook hebben zij bij indiensttreding de keuze tussen een wekelijkse en een 4-wekelijkse uitbetaling en reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld, zijn tussentijds opvraagbaar. Daarnaast krijgen zij doorbetaald bij ziekte en zijn zij collectief verzekerd tegen ongevallen. Ook profiteren payrollmedewerkers van premiekortingen op bijvoorbeeld ziektekosten-en schadeverzekeringen.


Zekerheid & Totale Payroll service

Met het oog op de Wet Keten Aansprakelijkheid is het belangrijk dat jij met de juiste partij in zee gaat. Repay HRM biedt jou middels onderstaande certificaten de gewenste zekerheid.

  • NEN 4400-1
  • NBBU-lid
  • Goedkeurende accountantsverklaring
  • Verklaring goed betalingsgedrag Belastingdienst
  • G-rekening

Duurzame inzetbaarheid

Investeren in gezondheid, scholing en betrokkenheid loont. Duurzame inzetbaarheid zorgt ervoor dat medewerkers langer productief, gezond, gemotiveerd en betrokken zijn.

Repay HRM streeft naar duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Door middel van scholing en budgetcoaching wordt het verzuim beperkt en de doorstroom vergroot.

Lees meer over duurzame inzetbaarheid
Faq's

Heb je een vraag?

We hebben voor jou de veelgestelde vragen vast op een rijtje gezet.
Je kunt ook contact opnemen met één van onze vestigingen.

Naar de faq's »

Repay HRM is actief in o.a. de onderstaande branches

Iedere branche werkt met een eigen cao en kent haar eigen bedrijfsrisico's. Repay HRM kent alle cao's van A tot Z en heeft dus alles in huis om jou volledig te ontzorgen. Selecteer hieronder een branche en bekijk welke voordelen payrolling via Repay HRM jou biedt.

Repay Online

Repay HRM werkt met een stabiel en gebruiksvriendelijk online urenregistratiesysteem voor het inboeken van de gewerkte uren: Repay Online. In Repay Online kunnen werknemers hun arbeidsovereenkomst digitaal ondertekenen en online loonstroken en jaaropgaven inzien. Ook is er in Repay Online een uitgebreide helpdesk te vinden waarin de antwoorden op de meest gestelde vragen terug te vinden zijn.

Inloggen Repay Online