Personeel in de retail gezocht?

Meld gratis je vacature aan
Neem contact op

Online uitzendbureau retail

Ben jij op zoek naar flexibel personeel in de retail dat structureel inzetbaar is? Dan nodig we je graag uit om een vacature te plaatsen op ons online uitzendbureau.

Dankzij onze no-cure-no-pay werkwijze, betaal je alleen voor gewerkte uren. Daarnaast zorgen onze vacature experts en marketeers ervoor dat jouw vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht.

Sta jij open voor een promovideo? Dan komen onze marketeers graag bij je op bezoek, net als bij Panis in Oisterwijk. Neem contact met ons op en wij leggen onze werkwijze vrijblijvend uit.

Repay HRM

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers in verschillende branches waaronder de retail. Repay HRM is dé oplossing voor al jouw vraagstukken omtrent personeel. Met diensten als uitzenden, payroll, salarisadministratie en ZZP administratie zijn wij een volwaardige HRM partner en kunnen wij jou als ondernemer compleet ontzorgen.

Online uitzendbureau

Sinds 2022 hebben we onze dienstverlening uitgebreid met ons online uitzendbureau. We concentreren ons op het matchen van kandidaten met opdrachtgevers, en bieden ondernemers een oplossing voor het personeelstekort.

Retail vacatures waar we in uitblinken

We maken gebruik van een slimme doelgroep benadering. Dat betekent dat we Nederland hebben onderverdeeld in regio’s op basis van branches en het vacatureaanbod. Hierdoor kunnen we ons focussen op kerngebieden, zoals de retail, met veel vergelijkbare vacatures in kleine gebieden. Dit resulteert in:

  • Een hoge slagingskans onder sollicitanten: wanneer kandidaten onze vacatures bekijken is de kans groot dat zij in aanmerking komen voor meerdere vacatures in de buurt.
  • Lage wervingskosten: regionale en branche specifieke campagnes zorgen voor een hogere conversieratio.
verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Een verkoopmedewerker is essentieel in de winkelomgeving. Ze helpen klanten, verwerken transacties en zorgen voor een nette winkel. Hun rol draagt bij aan een positieve klantervaring en helpt het bedrijf zijn verkoopdoelen te bereiken.

Bekijk actuele vacatures >

Kassamedewerker

Een kassamedewerker is verantwoordelijk voor het afrekenen van aankopen, het verstrekken van bonnen en het bieden van klantenservice aan de kassa. Ze spelen een cruciale rol bij het zorgen voor een efficiënt afrekenproces en dragen bij aan een positieve ervaring voor klanten in de winkel.

Bekijk actuele vacatures >

“Wij hebben al 3 toppers kunnen toevoegen aan ons team”

Pieter Smit, Nico Smit visspecialiteiten

“Als je op zoek bent naar versterking voor jouw bedrijf, is het online uitzendbureau van Repay de ideale plek. De vacature wordt op allerlei kanalen doorgeplaatst waardoor er een goede instroom van sollicitanten is. Door de matchingscore is het eenvoudig om sollicitanten te rangschikken. Hierdoor kan je snel de juiste keuze maken. Daarnaast betaal je pas als iemand begint te werken, waardoor je geen onnodige kosten maakt voor de werving. Wij hebben dankzij het uitzendbureau al 3 toppers kunnen toevoegen aan ons team.”

Voordelen online uitzenden via Repay

We onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door ons online karakter. We hebben flink geïnvesteerd in een slimme matchingmethode, we noemen onze opdrachtgever bij naam en onze job marketeers zetten de vacatures uit via kanalen waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Daarnaast zijn we 20% goedkoper dan de meeste uitzendbureaus!

No cure no pay

Geen match? Geen kosten. Dankzij onze no-cure-no-pay werkwijze, betaal je alleen voor gewerkte uren. Hierdoor maak je geen onnodige wervingskosten.

20% goedkoper

Dankzij het digitale karakter van ons online uitzendbureau kunnen we kostenefficiënt werken en zijn we 20% goedkoper dan de meeste uitzendbureaus.

Multichannel promotie

Onze jobmarketeers promoten de vacatures via diverse kanalen als TikTok, YouTube, Spotify en Google Ads.

Maximale flexibiliteit

Wanneer je jouw nieuw collega hebt gevonden via het online uitzendbureau, werkt de werknemer conform de NBBU CAO. Hierdoor geniet je van extra flexibiliteit.

Bespaar kostbare tijd

Wanneer jij samenwerkt met Repay, bespaar je tijd op zaken zoals de werving van personeel, het opstellen van contracten en de salarisadministratie.

Vaste bezetting

Doordat je werknemers op contract aanneemt heb je meer continuïteit binnen jouw bedrijf en creëer je een vaste stabiele bezetting.

Veelgestelde vragen

 

Dummy (niet verwijderen)
Hoe snel staat mijn vacature online?
Na het aanmelden van een vacature nemen we contact met je op om de vacature te doorlopen. Kloppen alle gegevens? Dan staat jouw vacature binnen 24 uur online.
Zit ik ergens aan vast als ik een vacature aanmeld?
Nee, je zit nergens aan vast als je een vacature aanmeldt. Als er geen match tot stand komt, betaal je namelijk niets. Je begint pas te betalen als een nieuwe medewerker begint met werken.

De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

Wat zijn de tarieven van Repay HRM?
Dankzij het digitale karakter van het online uitzendbureau kunnen we 20% goedkoper zijn dan de meeste uitzendbureau’s. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven.
Wat is uitzenden?
Bij uitzenden zijn er drie partijen betrokken: de opdrachtgever, de kandidaat en het uitzendbureau. In de praktijk betekent dit dat wij samen met jou op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Zodra er een match is maken wij alle papieren in orde, zodat de kandidaat zo snel mogelijk kan starten. Daarna blijven wij zorg dragen voor de salarisadministratie, verzuimafhandeling en alle andere taken die bij goed werkgeverschap komen kijken. Jij geeft alleen de gewerkte uren door in onze app en ontvangt van ons één handige verzamelfactuur.

Meer over uitzenden via Repay HRM lees je hier.

Kan ik een kandidaat zelf in dienst nemen?
Overname van een uitzendkracht is mogelijk na 1500 uitzenduren. De algemene voorwaarden zijn van kracht en zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden
Wat bedoelen jullie met gratis promotie?
Er wordt door ons flink geïnvesteerd in lokale marketingacties waarmee de vacatures worden gepromoot. Hierdoor geniet je van extra naamsbekendheid, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.
Hoe werkt het?
Jij meldt een vacature aan en selecteert de winnende kandidaat. Wij regelen de rest.

Stap 1: Jij meldt gratis je vacature(s) aan via het online formulier
Stap 2: Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op. Kloppen alle gegevens? Dan publiceren we de vacature.
Stap 3: Wij promoten de vacature via verschillende kanalen.
Stap 4: Jij kiest zelf de kandidaat die het best bij de vacature past.
Stap 5: Wij stellen een contract op zodat jouw nieuwe collega snel kan beginnen.

Deze retailbedrijven gingen je voor

Brochure

Brochure mock up

Download de brochure voor meer informatie over onze dienstverlening.

Contact

Heb je vragen of wil je een vacature aanmelden? Bel direct met ons team, wij helpen je graag verder!

bel08800 – 21620
mailwerk@repay.nl

Of klik hier om direct een vacature aan te melden.

Bart Haverkort

Raf van der Hoogen

Jesse Kieboom