Logistiek personeel gezocht?

Meld gratis je vacature aan
Neem contact op

Uitzendbureau logistiek

Heb jij snel versterking nodig voor jouw logistieke bedrijf, maar heb je geen tijd om zelf te zoeken? Werk dan samen met Repay. Bij ons kan je jouw vacatures gratis plaatsen en wij gaan voor jou op zoek naar het juiste logistieke talent. Neem contact met ons op en wij leggen onze werkwijze vrijblijvend uit.

Sinds 2005

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers in verschillende branches waaronder de logstiek. Inmiddels is Repay HRM een top-5 speler binnen Nederland en hebben we onze diensten flink uitgebreid. Naast uitzenden biedt Repay HRM payroll, salarisadministratie en ZZP administratie aan. Jaarlijks zijn er meer dan 15.000 medewerkers bij ons in dienst en werken we in meer dan 110 verschillende branches.

Waarom Repay?

Als ondernemer in de logistieke sector ontkom je niet aan de dynamiek van seizoensinvloeden, die leiden tot fluctuaties in de vraag naar logistieke diensten. Het is cruciaal om als ondernemer hierop te anticiperen met een effectieve personeelsplanning. Hoe zorg je ervoor dat je tijdens piekperiodes voldoende personeelscapaciteit hebt, terwijl je niet vast komt te zitten aan de kosten en personeelsbezetting in rustigere perioden? Het antwoord: een flexibele schil bestaande uit uitzendkrachten. En daar helpen we graag bij!

Voordelen online uitzenden via Repay

We onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door ons online karakter. We hebben flink geinvesteerd in een slimme matchingmethode, we noemen onze opdrachtgever bij naam en onze job marketeers zetten de vacatures uit via kanalen waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Daarnaast zijn we 20% goedkoper dan de meeste uitzendbureaus!

  No cure no pay

  Geen match? Geen kosten. Dankzij onze no-cure-no-pay werkwijze, betaal je alleen voor gewerkte uren. Hierdoor maak je geen onnodige wervingskosten.

  20% goedkoper

  Dankzij het digitale karakter van ons online uitzendbureau kunnen we kostenefficiënt werken en zijn we 20% goedkoper dan de meeste uitzendbureaus.

  Multichannel promotie

  Onze jobmarketeers promoten de vacatures via diverse kanalen als TikTok, YouTube, Spotify en Google Ads.

  Ervaring sinds 2005

  Doordat wij al sinds 2005 actief zijn beschikken wij over veel kennis en een breed netwerk als het gaat om de logistieke sector.

  Bespaar kostbare tijd

  Wanneer jij samenwerkt met Repay, bespaar je tijd op zaken zoals de werving van personeel, het opstellen van contracten en de salarisadministratie.

  Flexibiliteit

  Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen.

  Onze samenwerking met BTT

  Repay is al meer dan 18 jaar partner voor BTT Multimodal Container Solutions op het gebied van HRM-dienstverlening. BTT Multimodal Container Solutions is een vooraanstaand familiebedrijf met 26 jaar ervaring in duurzame containerlogistiek en een begrip in de wereld van multimodaal vervoer. Wij ontzorgen BTT op het gebied van professioneel werkgeverschap, zodat zij zich volledig kunnen focussen op dat waar zij goed in zijn.

  Logistieke vacatures waar we in uitblinken

  We maken gebruik van een slimme doelgroep benadering. Dat betekent dat we Nederland hebben onderverdeeld in regio’s op basis van branches en het vacatureaanbod. Hierdoor kunnen we ons focussen op kerngebieden, zoals de logistiek, met veel vergelijkbare vacatures in kleine gebieden. Dit resulteert in:

  • Een hoge slagingskans onder sollicitanten: wanneer kandidaten onze vacatures bekijken is de kans groot dat zij in aanmerking komen voor meerdere vacatures in de buurt.
  • Lage wervingskosten: regionale en branche specifieke campagnes zorgen voor een hogere conversieratio.

  Magazijnmedewerker

  Een magazijnmedewerker is verantwoordelijk voor het beheren van voorraden in het magazijn. Taken omvatten het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, het bijhouden van inventaris, en het zorgen voor een georganiseerde opslagruimte.

  Bekijk actuele vacatures >

   Orderpicker

   Een orderpicker in een magazijn is specifiek belast met het verzamelen van producten op basis van bestellingen. Deze medewerker navigeert door het magazijn, selecteert de juiste items en bereidt ze voor verzending voor.

   Bekijk actuele vacatures >

    Veelgestelde vragen

    Dummy (niet verwijderen)
    Hoe snel staat mijn vacature online?

    Na het aanmelden van een vacature nemen we contact met je op om de vacature te doorlopen. Kloppen alle gegevens? Dan staat jouw vacature binnen 24 uur online.

    Zit ik ergens aan vast als ik een vacature aanmeld?

    Nee, je zit nergens aan vast als je een vacature aanmeldt. Als er geen match tot stand komt, betaal je namelijk niets. Je begint pas te betalen als een nieuwe medewerker begint met werken.

    De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

    Wat zijn de tarieven van Repay HRM?

    Dankzij het digitale karakter van het online uitzendbureau kunnen we 20% goedkoper zijn dan de meeste uitzendbureau’s. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven.

    Wat is uitzenden?

    Bij uitzenden zijn er drie partijen betrokken: de opdrachtgever, de kandidaat en het uitzendbureau. In de praktijk betekent dit dat wij samen met jou op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Zodra er een match is maken wij alle papieren in orde, zodat de kandidaat zo snel mogelijk kan starten. Daarna blijven wij zorg dragen voor de salarisadministratie, verzuimafhandeling en alle andere taken die bij goed werkgeverschap komen kijken. Jij geeft alleen de gewerkte uren door in onze app en ontvangt van ons één handige verzamelfactuur.

    Meer over uitzenden via Repay HRM lees je hier.

    Kan ik een kandidaat zelf in dienst nemen?

    Overname van een uitzendkracht is mogelijk na 1500 uitzenduren. De algemene voorwaarden zijn van kracht en zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

    Wat bedoelen jullie met gratis promotie?

    Er wordt door ons flink geïnvesteerd in lokale marketingacties waarmee de vacatures worden gepromoot. Hierdoor geniet je van extra naamsbekendheid, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

    Hoe werkt het?

    Jij meldt een vacature aan en selecteert de winnende kandidaat. Wij regelen de rest.

    Stap 1: Jij meldt gratis je vacature(s) aan via het online formulier
    Stap 2: Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op. Kloppen alle gegevens? Dan publiceren we de vacature.
    Stap 3: Wij promoten de vacature via verschillende kanalen.
    Stap 4: Jij kiest zelf de kandidaat die het best bij de vacature past.
    Stap 5: Wij stellen een contract op zodat jouw nieuwe collega snel kan beginnen.

    Deze logistieke bedrijven gingen je voor

     Brochure

     Brochure mock up

     Download de brochure voor meer informatie over onze dienstverlening. 

     Contact

     Heb je vragen of wil je een vacature aanmelden? Bel direct met ons team, wij helpen je graag verder!

     bel08800 – 21620

     mailwerk@repay.nl

     mailKlik hier om direct een afspraak in te plannen

     Of klik hier om direct een vacature aan te melden.

     Bart Haverkort

     Raf van der Hoogen

     Jesse Kieboom