Member to Member

Jouw netwerk is geld waard

Ben je een tevreden klant van Repay HRM? Deel dit dan met je vrienden of zakelijke relaties en verdien 500 euro! Als wij door jouw positieve verhalen gaan samenwerken met één van jouw collega ondernemers is een bedankje wel op zijn plaats. Lees hieronder hoe het werkt of geef direct relaties door via het formulier.

Hoe werkt het?

Member 2 Member

Stap 1: Namen doorgeven

Je geeft namen door van relaties waarvan jij denkt dat ze belangstelling hebben voor onze dienstverlening.

Stap 2: Opvolging

Wij nemen contact op met de betreffende relatie. Die neemt uiteindelijk zelf de beslissing om wel of niet met ons in zee te gaan.

Stap 3: Jij ontvangt 500 euro*

Als we gaan samenwerken met de relatie, ontvang jij 500 euro. Breng je meerdere relaties aan die met ons gaan samenwerken? Dan krijg je per relatie 500 euro.

*Voorwaarden: Je ontvangt een creditnota van 500 euro per aangedragen relatie wanneer deze minimaal vier weken personeel inleent via Repay. Indien de periode korter is dan vier weken kan er geen aanspraak worden gemaakt op de creditnota van 500 euro.

Geef relaties door

Formulier

 

Geef hier de relaties door waarvan jij denkt dat ze belangstelling hebben voor onze dienstverlening. Vul eerst je eigen gegevens in en daarna die van de relatie die je wilt doorgeven.