Goed bediend

Payroll en uitzenden voor de horeca

Als horecaondernemer heb je altijd te maken met seizoensinvloeden. Ze zorgen voor pieken en dalen in het aantal gasten en daar moet jij als ondernemer op anticiperen. De grootste uitdaging hierin is natuurlijk de personeelsplanning. Hoe zorg je ervoor dat je voldoende capaciteit hebt in het hoogseizoen en niet vastzit aan personeel en de bijhorende kosten in het laagseizoen? Het antwoord: een flexibele schil.

Flexibele schil met Repay HRM

Piek- en dalmomenten opvangen

De ‘flexibele schil’ is het onderdeel van jouw personeelsbestand dat flexibel inzetbaar is. Met andere woorden, de medewerkers die geen vast contract hebben. Dit kunnen zowel werknemers zijn die je in eigen dienst hebt als werknemers die je inleent.

Hoe groter de flexibele schil van je organisatie is, hoe beter je kunt reageren op seizoensinvloeden. Om te bepalen hoe groot de flexibele schil van je organisatie moet zijn, dien je rekening te houden met de hoeveelheid werk dat je op dal- en piekmomenten hebt. Het uitgangspunt is om vast personeel te hebben voor voor de hoeveelheid werk die je het hele jaar door hebt en een flexibele schil om de piekmomenten op te vangen. Repay helpt je graag verder bij het realiseren hiervan.

Samenwerken met Repay

Hoe werkt het?

Samenwerken met Repay HRM betekent dat je geen zorgen hebt omtrent werkgeverschap en de bijbehorende personeels- en salarisadministratie. Medewerkers zijn bij ons in dienst en wij regelen alles. Van personeelsadministratie tot contracten en een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Daarnaast worden alle zorgen en risico’s omtrent ziekte, arbeidsongeschiktheid of ontslag overgenomen door Repay HRM, terwijl jij gewoon de leiding houdt over de dagelijkse aansturing van het personeel.

Bij Repay HRM staan we voor transparantie en duidelijkheid. Het tarief dat wij overeenkomen is het tarief dat je daadwerkelijk gaat betalen. Er zijn dus geen verborgen kosten en je krijgt geen onaangename verrassingen achteraf. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

De voordelen van Repay HRM

Doen waar je goed in bent 

Tot 4 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag een adviesgesprek aan

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een
adviesgesprek. Wij nemen binnen 4 uur contact met je op (tijdens kantooruren).