Praktijkcase: Carrièra Damesmode

Carrièra Damesmode is een begrip in de omgeving Venlo. In haar drie winkels voorziet Anita samen met haar werknemers al jaren menig dame van een mooie en passende outfit. Mede dankzij een fijne samenwerking met Repay HRM kunnen ze dit ook in de toekomst blijven doen.

Een ontzorgende partner

Al sinds het begin van de samenwerking in 2009, is Anita erg tevreden over de samenwerking. “Ik ben bij Repay terechtgekomen via een vertegenwoordiger van het merk Expresso Fashion. Ze vertelde me over de dienstverlening en hoeveel last dit van haar schouders haalde. Toen ben ik ook gaan samenwerken met Repay. Al vanaf het eerste contact was het een succes. Repay doet waar zij goed in zijn, zodat ik kan doen waar ik goed in ben. Ze regelen alles voor mij; van contracten en uitbetalingen, tot verzuim en pensioen. De ontzorging is enorm. Daarnaast vind ik het fijn dat ze nauw contact onderhouden met zowel mij als de medewerkers.”

Repay helpt

Ook in mindere tijden staat Repay klaar voor de relaties. Anita heeft dit aan den lijve ondervonden tijdens een arbeidsconflict met een van de medewerksters. “Ik had een dame al heel lang in dienst, echt een soort rechterhand. Natascha Liebregts van Repay heeft ons tijdens het conflict enorm geholpen. Ik had het gevoel dat Repay echt wilde helpen. Samen zijn we toen gelukkig tot een oplossing gekomen. Repay is er voor je door dik en dun.”

Van secretaresse naar winkeleigenaresse

Jarenlang werkte Anita Thijssen als secretaresse in wat ze zelf beschrijft als een ‘echte mannenwereld’, maar na een tijdje begon het te vervelen. Ze besloot haar eigen kledingwinkel te openen in Venlo. Anita vertelt: “Op 6 maart 1999 was ik bij een vriendin aan het schilderen en moest ik even het dorp in voor een boodschap. Op dat moment stuitte ik op het authentieke pand in Tegelen. Het was liefde op het eerste gezicht! De maandag daarop heb ik meteen de makelaar gebeld en vrijdag stond mijn handtekening op het contract.” Nu, meer dan twintig jaar later, zijn daar twee winkels bijgekomen en heeft Anita een team van acht werknemers.

Gezelligheid en plezier

De reden voor het succes van Carrièra damesmode? Gezelligheid en plezier. Anita vertelt: “In de eerste winkel stond een grote tafel met stoelen eromheen, koffie erbij en een grote klok die om het uur sloeg. Echt een gezellige en gemoedelijke setting. Ook de veelzijdigheid is een reden waarom mensen terugkomen. Bij ons kun je namelijk zowel voor zakelijke kleding als voor een casual outfit slagen. Daarnaast kun je bij ons altijd eerlijk advies verwachten.”

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.