Praktijkcase: Mode bij Anneloes

Het is alweer bijna dertien jaar geleden dat Anneloes van de Mosselaar haar grote droom in vervulling liet gaan: het openen van haar eigen kledingzaak Mode bij Anneloes! De powervrouw vertelt trots over haar mooie winkel in het centrum van Waspik.

Bron: Repay HRM Magazine 2020

Ruime collectie dameskleding

Wat direct opvalt wanneer je het prachtige pand binnenstapt, is de gezellige sfeer en de ruime, veelzijdige collectie aan dameskleding. Anneloes vertelt vol passie over haar zaak: “Ik heb kleding voor vrouwen van alle leeftijden. Van sportieve tot klassieke collecties, dus voor ieder wat wils! Alle kleding heeft een goede kwaliteit en pasvorm en niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens betaalbaar.”

Een gesmeerde samenwerking

Direct vanaf de start van haar bedrijf is Anneloes met Repay samen gaan werken. Anneloes vertelt: “Ik wilde dat alles goed geregeld zou worden voor mijn werknemers, dus ging ik op zoek naar een bedrijf dat mij hierin kon ondersteunen. Collega’s bevolen me aan om met Repay samen te werken. Direct na het eerste contact had ik er een goed gevoel bij en heb ik onze personeelsdiensten via hen geregeld. Dit is inmiddels alweer een hele tijd geleden, maar de samenwerking bevalt nog steeds erg goed. Je krijgt altijd netjes antwoord op een vraag en ze hebben zelfs een eigen WhatsApp-service waarmee je ze makkelijk en snel kunt bereiken. Ik vind Repay een prettig bedrijf om mee samen te werken.”

“Je krijgt altijd netjes antwoord op een vraag en ze hebben zelfs een eigen WhatsApp-service waarmee je ze makkelijk en snel kunt bereiken.”

Anneloes

Eigenaar

 

Tijd over voor andere zaken

Doordat Repay een deel van de werkzaamheden uit handen neemt, heeft Anneloes zelf meer tijd over voor de kernactiviteit van haar bedrijf: het inkopen en verkopen van mode. En dit is te merken. Mode bij Anneloes is namelijk uitgegroeid tot een veelzijdige winkel. Zo is ze bijna drie jaar geleden naar een nieuw pand verhuisd, heeft ze haar assortiment uitgebreid met lingerie en nachtkleding en is de gehele collectie inmiddels ook online in haar webshop te verkrijgen. Daarnaast organiseert Anneloes regelmatig leuke evenementen voor haar klanten: “Het leuke aan mijn werk is het klantcontact en de diversiteit. Ik organiseer diverse activiteiten, zoals modeshows en ladies nights. De klanten vinden het supergezellig en ik vind het heerlijk om te doen!”

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Wij leggen het graag uit tijdens een vrijblijvend (telefonisch) adviesgesprek. Wanneer je het formulier invult, zal één van onze adviseurs contact met je opnemen.

Voorgestelde berichten:

 

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.