Support Medewerker Applicatiebeheer

Repay HRM

Vind jij het leuk om met computers en diverse applicaties te werken, ben je hulpvaardig, en kom je uit de regio Tilburg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het betreft een parttime functie voor 8 tot 16 uur per week. Het is dus ideaal te combineren met bijvoorbeeld jouw studie in de richting van Applicatiebeheerder, ICT, of een soort gelijke studie. Je kunt leuk bijverdienen en het is goed voor je CV!

8/16 uur
Tilburg
€10 bruto per uur
Mbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Support Medewerker Applicatiebeheer?

Als Support Medewerker Applicatiebeheer ben jij voornamelijk bezig om verzoeken van collega’s op te pakken en deze naar tevredenheid af te handelen. Deze verzoeken variëren van het aanmaken van een gebruikersaccount voor een applicatie tot het gereed maken van een werkplek met een headset.

Deze verzoeken komen onder andere binnen via de telefoon. Jij bent via de telefoon het eerste aanspreekpunt, wij zullen jou leren beoordelen of jij de vraag kan afhandelen of dat jij deze, bij de complexere vraagstukken, door kunt zetten naar een van jouw collega Applicatiebeheerders.

Daarnaast zullen deze verzoeken binnenkomen via de mail en inkomende tickets. Ook kan het zijn dat er een collega jouw kantoor binnenloopt en je vraagt even mee te kijken en een probleem op te lossen. Jij kunt dus snel schakelen en bent goed in oplossingsgericht handelen!

Wat bieden wij?

  • Een interessante, afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, en waar echt ruimte is voor zelfontwikkeling;
  • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s;
  • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur;
  • Ruimte om mee te denken met de organisatie;
  • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Zo kan jij iedere maandag mee sporten met onze bootcamp en worden er gezellige borrels georganiseerd.

Wat zoeken wij in een

Support Medewerker Applicatiebeheer?

  • Je bent 8 tot 16 uur per week beschikbaar;
  • Je bent communicatief vaardig en je kunt goed zelfstandig werken;;
  • Je wil elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling;
  • Je hebt affiniteit met Excel;
  • Je denkt in oplossingen.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en biedt de ongeveer 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel, Breda & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door een goed CV en een korte motivatie te uploaden via het sollicitatieformulier. Ter info, het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Wart Mermans, Manager Applicatiebeheer, via 0625014103.