Support Medewerker Applicatiebeheer

Repay HRM

Heb jij affiniteit met ICT, ben je geïnteresseerd in verschillende applicaties, ben je hulpvaardig en kom je uit de regio Tilburg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  32/40 uur
  Tilburg
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV o.b.v fulltime
  Mbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Support Medewerker Applicatiebeheer?

Als Support Medewerker Applicatiebeheer beantwoord je vragen van collega’s en pak je diverse verzoeken uit de organisatie op. Deze verzoeken variëren van het aanmaken van een gebruikersaccount voor een applicatie, tot het gereed maken van een werkplek met een headset. Je krijgt energie van het naar tevredenheid afhandelen van alle vragen en verzoeken.

Jij bent telefonisch het eerste aanspreekpunt van de afdeling, je beoordeelt of je de vraag of het verzoek zelf kunt afhandelen of dat je deze, bij de complexere vraagstukken, door kunt zetten naar een van jouw collega Applicatiebeheerders.

Verzoeken zullen ook binnenkomen via e-mail en inkomende tickets. We zijn een informele organisatie waardoor het ook kan het zijn dat er een collega jouw kantoor binnenloopt en je vraagt even mee te kijken om direct een probleem op te lossen. Geen dag is bij ons hetzelfde. Jij kunt dus snel schakelen en bent goed in oplossingsgericht handelen!

Wat bieden wij?

  • Een interessante, afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, en waar echt ruimte is voor zelfontwikkeling;
  • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s;
  • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur;
  • Ruimte om mee te denken met de organisatie;
  • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Zo kan jij iedere maandag mee sporten met onze bootcamp en worden er gezellige borrels georganiseerd.

Wat zoeken wij in een

Support Medewerker Applicatiebeheer?

  • Je bent communicatief vaardig en je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je wil elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling;
  • Je weet je goed aan te passen aan verschillende situaties, want geen dag is hetzelfde;
  • Je hebt affiniteit met Excel;
  • Je denkt in oplossingen.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en biedt de ongeveer 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel, Breda & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Leuk! Als je ons team wilt komen versterken upload dan een CV en een korte motivatie via het sollicitatieformulier. Ter info, het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Wart Mermans, Manager Applicatiebeheer, via 0625014103 of w.mermans@repay.nl.