Servicemedewerker

In het kort

Hou jij ervan om met klanten in contact te zijn en krijg jij er energie van om mensen te helpen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! ben je de schakel tussen medewerkers, opdrachtgevers en interne afdelingen. Jij zorgt ervoor dat de vraag van de medewerker of opdrachtgever zo goed mogelijk wordt beantwoord.

  32-40 uur
  Je werkt op ons hoofdkantoor in Tilburg, wel zo gezellig samen met collega’s!
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
  Mbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Servicemedewerker?

Werken bij klantenservice is veelzijdig en zit vol afwisseling. Zo krijg je via verschillende kanalen zoals mail, telefoon en WhatsApp, verschillende soorten vraagstukken van onze relaties en medewerkers binnen. Soms zullen dit vragen zijn die jezelf kan beantwoorden, maar op andere momenten zijn het vragen die een collega moet beantwoorden en is het aan jou om de vraag zo helder mogelijk door te zetten naar je collega.
Dit alles doe je voor één of meerdere van de diensten die Repay aanbiedt zoals, uitzenden, Payroll, ZZP, salarisadministratie en de backoffice voor intermediairs.

Wat bieden wij?

  • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
  • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
  • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
  • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
  • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals  hardloopwedstrijden, een bootcamp en gezellige borrels georganiseerd.

Wat zoeken wij in een Servicemedewerker?

  • Je werkt klantgericht en zorgt voor een optimale klantbeleving.
  • Je kunt je inleven in de klant of medewerker en weet door goed te luisteren de vraag te doorgronden.
  • Je bent stressbestendig, kan overzicht houden en prioriteiten stellen in je werk.
  • Je bent een topper in samenwerken en gaat goed om met feedback.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Collega's aan het woord

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Inmiddels is Repay HRM een top-5 speler binnen Nederland en hebben we onze diensten flink uitgebreid. Naast payroll biedt Repay HRM uitzenden, salarisadministratie en ZZP contractmanagement aan. Jaarlijks zijn er meer dan 15.000 medewerkers bij ons in dienst en werken we in meer dan 110 verschillende branches.

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog 

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Jeroen Grootenboer via j.grootenboer@repay.nl of bel 06-28490755.