Recruitment Consultant

Repay HRM Goes

Als Recruitment Consultant bij Repay HRM  te Goes is geen enkele dag hetzelfde. Belangrijk is dat jij de rots in de branding bent in de zoektocht naar de ideale kandidaat voor onze relaties. Heb je ervaring in recruitment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  40 uur
  Goes
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV obv fulltime
  Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Recruitment Consultant?

Zeeland en Brabantse Wal

Als Recruitment Consultant inventariseer je, samen met onze directeur en accountmanagers, welke behoefte er is bij onze opdrachtgevers. Jij weet deze behoefte te vertalen naar een sprekende vacaturetekst, waarmee je de juiste doelgroep aanspreekt en kandidaten goed informeert over de betreffende functie. De vacature deel je op verschillende job boards, LinkedIn en andere kanalen. Alle denkbare middelen staan tot je beschikking en als sourcing specialist kijk je ook voortdurend verder dan de “gebruikelijke” kanalen.

Als jouw “ideale kandidaat” aan het einde van het kennismakingsgesprek vertelt dat zij/hij graag kennis maakt met de opdrachtgever, dan pak jij meteen de telefoon. Je belt de relatie met het goede nieuws en plant direct een sollicitatiegesprek in! Tijdens het hele proces zit je bovenop de “candidate-experience”.  Van persoonlijke mailtjes tot handige cv-tips en van een sollicitatietraining tot het versturen van een succes-kaartje. Jij zorgt ervoor dat het aan hen niets ontbreekt. Ook als jouw kandidaten aan het werk zijn, hoor je graag hoe het gaat en onderhoud je contact.

Is dit hoe jij denkt dat recruitment werkt? Aarzel dan niet om nu te reageren!

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals bootcamps (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een

Recruitment Consultant?

 • Minstens 2 jaar ervaring in de branche.
 • Kennis van de NBBU-cao en affiniteit met transport & techniek is een plus.
 • Mensen uit jouw omgeving omschrijven je als sociaal, positief, gedreven, professioneel, een pionier en je neemt graag het heft in eigen handen.
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Full-time 40 uur per week beschikbaar zodat je niets mist!
 • Zeeland en de Brabantse Wal is jouw woon- en werkgebied.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel, Breda & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Mocht je nog vragen hebben dan kun je gerust contact opnemen met Manu de Busschere, Directeur Repay HRM Goes, via 06 13137001 of m.debusschere@repay.nl.