Payroll Specialist

Repay HRM

Ben jij ‘Pietje Precies’ en haal jij voldoening uit het voeren van een correcte en complete salarisadministratie? Lijkt het je een uitdaging om meer dan 100 cao’s toe te passen bij een grote variëteit van wel 15.000 medewerkers?

Dan is Repay HRM op zoek naar jou!

32 – 40 uur
Tilburg
25 vakantiedagen plus 6,5 ATV obv fulltime
Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Payroll Specialist?

 

Als Payroll Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, optimaliseren en uitvoeren van het loonbeleid. Hierin houd je rekening met de strategische visie en doelstelling van Repay HRM en de geldende wetgeving. Je ziet er op toe dat de wet- en regelgeving correct wordt toegepast en doorgevoerd. Tevens ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van de dienstverlening, dit doe je door de NEN certificering te behouden en alert te zijn op verbeteringen voor procedures en processen. Dit doe je vanaf projectvoorstel tot en met de volledige implementatie.

Daarnaast werk je complexe salarishandelingen uit, zoals het maken van looncomponenten en het uitwerken van pensioenregelingen. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede aansluiting op onze financiële administratie. Bovendien werk je cao’s en bedrijfsregelingen uit, richt je deze in en houd je de vinger aan de pols bij elke cao-wijziging. Dit alles doe je volgens het first time right principe. Je bent tevens een vraagbaak voor interne collega’s op de afdeling.

Bij Repay HRM staan we voor goed werkgeverschap, tijdens jouw werkzaamheden verlies je dit nooit uit het oog. Dit betekent ook dat je alert bent op het steeds weer verbeteren van onze kwaliteit en dienstverlening.

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals hardloopwedstrijden (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een Payroll Specialist?

 • Je bent analytisch ingesteld en hebt cijfermatig inzicht.
 • Plannen en organiseren ligt in jouw natuur en je werkt graag resultaatgericht.
 • Je bent een topper in samenwerken en we kunnen op je bouwen.
 • Je kunt met vrijheid omgaan en je kunt zelfstandig werken.
 • Jij wil elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
 • Je gaat door waar anderen stoppen, zowel in de gesprekken die je voert als de oplossingen die je bedenkt.
 • Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie of branche. Bijvoorbeeld in salarisadministratie, de uitzend- of payrollbranche of accountancy.
 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd, bij voorkeur PDL, VPS of Fiscaal Recht.
 • Je staat met 1-0 voor als je ervaring hebt met AFAS.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren (Hoofdkantoor, Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Breda & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. De start van deze functie is per direct.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Renate de Jonge, Manager HR- en Salarisadministratie via 06 1512 4487 of r.dejonge@repay.nl.