Intercedent / Jobhunter

Verbinden van mens en werk

Ben jij een kei in het verbinden van mens en werk? Krijg je er een kick van om talent op de juiste plek te plaatsen? Ben je commercieel vaardig en geef je niet op tot je een plaatsing hebt gerealiseerd?

Dan is Repay HRM op zoek naar jou!

Vanwege onze groei ontstaat de behoefte om onze afdeling Jobcenter uit te breiden. Je bemiddelt onze reeds werkzame kandidaten waarvoor de opdracht (tijdelijk) eindigt naar een nieuwe werkgever, maar bent ook actief om kandidaten voor te stellen op vacatures bij onze bestaande klantengroep. Je rapporteert aan onze Commercieel Manager Fabrice Swens en komt te werken op een nieuw vorm te geven afdeling. Je voelt je dus als een vis in het water op een plek waar het gras nog niet is platgelopen.

 

  40 uur
  Tilburg
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
  Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Intercedent / Jobhunter?

Talent op de juiste plek

Dagelijks ben je bezig met het bemiddelen van beschikbare kandidaten. De ene keer is dit een kandidaat die boventallig is en de andere keer zoek je een tijdelijk plek voor iemand die in een re-integratietraject zit. Onze groep met medewerkers kent gezien het flexibele karakter van onze dienstverlening een gezond doorloop- en verlooppercentage. Met jouw kennis van de arbeidsmarkt , onze klanten en het personeelsbestand weet jij de juiste linkjes te leggen. Daarnaast schuw je er ook niet voor om prospects te benaderen wanneer ons klantenbestand niet toereikend is om de juiste match te maken.

Als Intercedent / Jobhunter  toon je lef, ondernemerschap en laat je geen kans onbenut. Je adviseert medewerkers over het juist inzetten van hun talent en zorgt er vervolgens voor dat ze die mogelijkheid krijgen. Je onderhoudt je interne en externe netwerk zorgvuldig en zorgt ervoor dat jouw netwerk voor je werkt.

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg en bent landelijk actief, waarbij ons marktaandeel het grootst is in Zuid- en West-Nederland. Je hebt talent voor het slim indelen van je tijd. Je probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van digitale communicatiemiddelen zoals Skype en Facetime. Je voelt het goed aan wanneer persoonlijk en face to face contact nodig is en anticipeert daar dan op.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden jou een uitdagende zelfstandige baan, met volop mogelijkheden om binnen een snel groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen.

 • Een goed salaris en de mogelijkheid om je stempel op je werk te zetten.

 • Enthousiaste en betrokken collega’s.

 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.

 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals hardloopwedstrijden (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een Intercedent / Jobhunter?

 • Je kunt met vrijheid omgaan met als doel om resultaten te bereiken.
 • Jij wilt elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
 • Je hecht veel waarde aan goed werkgeverschap en brengt dit op overtuigende wijze over naar de mensen met wie je samenwerkt.
 • Jij bent oprecht geïnteresseerd in jouw medewerkers en klanten en je bent pas tevreden als je zeker weet dat je de juiste match hebt gemaakt.
 • Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg, idealiter ben je woonachtig in die regio.
 • Minimaal twee jaar ervaring in de uitzendbranche of in een commerciële omgeving is gewenst, maar we zijn vooral op zoek naar ondernemerschap en een enthousiaste persoonlijkheid.
 • Relevante opleiding? Het liefste hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zo veel. Wij zijn met name op zoek naar de manier waarop jij zaken aanpakt en bekijkt.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 8 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel, Breda, Maastricht & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Collega’s aan het woord

Wesley van de Camp

Administratie

“Het werken bij Repay HRM brengt veel afwisseling met zich mee en iedereen probeert zoveel mogelijk vooruit te komen. Dat is een mentaliteit waarin ik me goed in kan vinden. Repay biedt daarnaast alle mogelijkheden om bij te leren, want dat is onmisbaar in deze branche.”

Ilco Jansen

Jobcenter

“Bij het Jobcenter houd ik me bezig met alle werkzaamheden rondom verzuim. Mijn uitdaging is om iemand zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dit maakt mijn werk interessant en uitdagend, daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen.”

Anjes Scholten

Kwaliteit

“In mijn functie als ‘Coördinator Total Quality’ heb ik iedere dag de kans om bij te dragen aan de tevredenheid van onze relaties en medewerkers. Dit geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik na 8 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga, zegt volgens mij genoeg!”

Geïnteresseerd?

Solliciteer direct

Overtuig ons door in ieder geval een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. De toelichting laat maar achterwege, die horen wij liever van jou in een gesprek! De start van deze functie is per direct, de invulling van de functie geschied op fulltime basis. Het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Fabrice Swens, Commercieel Manager, via 06-52859484.