HR Medewerker Servicedesk

In het kort

Als HR Medewerker Servicedesk geef je advies aan medewerkers en opdrachtgevers en beantwoord je hun vragen over verschillende zaken, variërend van “Wanneer word ik uitbetaald?” tot “Ik ga een nieuwe medewerker aannemen, waar heeft hij recht op?” Kortom jij bent voor hen het eerste aanspreekpunt en boegbeeld van Repay.

 

  40 uur
  Tilburg
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
  Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als HR Medewerker Servicedesk?

Je eigen portefeuille

Werken op onze servicedesk is uitdagend. Jij komt namelijk in aanraking met veel vlakken van het HR-vakgebied. Je werkt bijvoorbeeld met meer dan 140 cao’s en/of arbeidsvoorwaardenregelingen. Daarnaast adviseer je medewerkers en opdrachtgevers binnen de bestaande arbeidswet- en regelgeving in de breedste zin van het woord.

Bij Repay krijg je jouw eigen portefeuille, zodat de medewerkers en opdrachtgevers jou goed kennen en andersom. Hierdoor kun jij snel schakelen en een optimale service verlenen die beter is dan de markt op dit moment te bieden heeft.

Bovendien heb je nauw contact met diverse collega’s binnen verschillende disciplines en weet je wat er speelt, zowel binnen als buiten de organisatie. Bij Repay HRM is er volop ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. Je hebt dus tijd om eigen ideeën ten uitvoer te brengen en mee te denken over procesverbeteringen.

Kortom jij bent wereldwijs en kijkt verder dan je neus lang is. Humor, inlevingsvermogen, vriendelijkheid, zelfreflectie, service en snelheid zijn voor jou geen onbekende begrippen, maar beschrijven jou in de kern!

Wat bieden wij?

 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals hardloopwedstrijden (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een HR Medewerker?

 • Je bent een topper in samenwerken en gaat goed om met feedback.
 • Je kunt met vrijheid omgaan en bent resultaatgericht.
 • Je luistert goed en hebt inlevingsvermogen.
 • Jij wilt elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
 • Jij hebt een passie voor mensen en bent nieuwsgierig naar wat er speelt bij de ander. Dit zet je vervolgens in om een duurzame oplossing te vinden voor de betreffende persoon en Repay.
 • Je gaat door waar anderen stoppen, zowel in de gesprekken die je voert als de oplossingen die je bedenkt.
 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in het HR-vak en ben je klaar voor de volgende stap.

Collega’s aan het woord

Wesley van de Camp

Administratie

“Het werken bij Repay HRM brengt veel afwisseling met zich mee en iedereen probeert zoveel mogelijk vooruit te komen. Dat is een mentaliteit waarin ik me goed in kan vinden. Repay biedt daarnaast alle mogelijkheden om bij te leren, want dat is onmisbaar in deze branche.”

Ilco Jansen

Jobcenter

“Bij het Jobcenter houd ik me bezig met alle werkzaamheden rondom verzuim. Mijn uitdaging is om iemand zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dit maakt mijn werk interessant en uitdagend, daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen.”

Anjes Scholten

Kwaliteit

“In mijn functie als ‘Coördinator Total Quality’ heb ik iedere dag de kans om bij te dragen aan de tevredenheid van onze relaties en medewerkers. Dit geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik na 8 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga, zegt volgens mij genoeg!”

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Jeroen Grootenboer via j.grootenboer@repay.nl of bel hem even via 06-28490755.