HR Medewerker Servicedesk

In het kort

Als HR Medewerker Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Je beantwoordt hun vragen en adviseert ze gevraagd en ongevraagd over HR gerelateerde onderwerpen. Daarnaast draag je zorg voor een juiste verwerking van nieuwe opdrachtgevers in ons systeem en voor een goede implementatie.

 

32-40 uur
Tilburg
25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als HR Medewerker Servicedesk?

Werken op onze Servicedesk is veelzijdigheid en zit vol afwisseling. Zo krijg je via verschillende kanalen, mail, telefoon en WhatsApp, verschillende soorten vraagstukken van onze relaties en medewerkers. Soms zullen dit vragen zijn die snel beantwoordt moeten worden, maar op andere momenten zal jij goed in de vraag en het onderwerp moeten duiken om het beste antwoord te kunnen geven.

Je komt in aanraking met diverse vlakken van het HR-vakgebied. Zo werk je met meer dan 140 diverse cao’s en/of arbeidsvoorwaardenregelingen die ingericht zijn voor meer dan 1900 verschillende opdrachtgevers. Daarnaast adviseer je medewerkers en opdrachtgevers binnen de bestaande arbeidswet- en regelgeving in de breedste zin van het woord. Dit alles kan je doen voor één of meerdere van de diensten die Repay aanbiedt zoals, uitzenden, Payroll, ZZP, vaste verloning en de backoffice voor intermediairs.

Wat bieden wij?

 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals hardloopwedstrijden, een bootcamp en gezellige borrels georganiseerd.

Wat zoeken wij in een HR Medewerker?

 • Je bent stressbestendig, je kan overzicht houden en prioriteiten stellen in je werk.
 • Je bent een topper in samenwerken en gaat goed om met feedback.
 • Je neemt eigenaarschap over een takenpakket en zorgt daarin voor het beste resultaat.
 • Je luistert goed en hebt inlevingsvermogen, kortom je gaat klantgericht te werk.
 • Je gaat door waar anderen stoppen, zowel in de gesprekken die je voert als de oplossingen die je bedenkt.
 • Relevante opleiding? HBO werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zoveel. Wij zijn met name op zoek naar persoonlijkheid en de manier hoe jij zaken aanpakt en bekijkt.
 • Je hebt al ervaring opgedaan in de uitzendwereld of je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ben jij in het bezit van je SEU en/of bekend met de software van AFAS? Dat is een grote pré.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren (Hoofdkantoor Repay HRM, Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Breda, Noord-Holland & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

 

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Jeroen Grootenboer via j.grootenboer@repay.nl of bel 06-28490755.