Wat ga je doen als HR- en Salarisadministrateur?

Goed werkgeverschap

 

Als HR- en Salarisadministrateur draag je samen met jouw collega’s bij aan “goed werkgeverschap” door de HR-administratie tot in de puntjes te verzorgen.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het registreren, correct verwerken en controleren van de urenadministratie en alles wat daarbij komt kijken. Ook ben je het aanspreekpunt voor relaties en flexkrachten als ze vragen hebben over loonstroken, salarismutaties of de urenadministratie. Dankzij jouw kennis en klantgerichtheid geef je niet alleen antwoord op de vraag, maar zorg je er ook voor dat ze écht goed geholpen zijn.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze flexkrachten correct worden uitbetaald en relaties de juiste factuur ontvangen. Daarnaast denk je als HR- en Salarisadministrateur mee aan het optimaliseren van de huidige processen, zodat Repay HRM de allerbeste in haar vak blijft.

 

Fulltime
Tilburg
25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
Mbo/hbo werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling;
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals ons wekelijks bootcamp (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een

HR- en Salarisadministrateur?

 • Je werkt zeer nauwkeurig.
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en hebt affiniteit met cijfers.
 • Je bent handig met systemen en kan dit snel eigen maken.
 • Je hebt werkervaring met Microsoft Excel.
 • Je werkt planmatig en doelgericht en laat je niet gek maken onder druk.
 • Relevante opleiding? Mbo/hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zoveel. Wij zijn met name op zoek naar persoonlijkheid en de manier hoe jij zaken aanpakt en bekijkt.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en biedt de ongeveer 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel, Breda & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Collega’s aan het woord

Anniek Bruurs

HR Service Assistant

“In mijn functie als human resources assistent heb ik veel persoonlijk contact met relaties en medewerkers. Ik ervaar Repay HRM als een gemoedelijk en professioneel bedrijf met een positieve werksfeer. Doorgroeien binnen Repay HRM is mogelijk!”

Karlijn Feyen

HR Consulent

“Bij Repay HRM ben je nooit uitgeleerd, omdat de markt zo snel verandert. Met mijn achtergrond in bedrijfskunde, wat veel raakvlakken heeft met mijn huidige baan bij Repay, blijf ik continu mijn kennis verbreden. Bij Repay HRM werken bevalt me erg goed!”

Jelle Staal

Accountmanager

“Ik ben al ruim twee jaar met veel plezier werkzaam voor Repay HRM. Repay is een leuke, jonge club om voor te werken. Binnen de organisatie bestaat weinig hiërarchie wat voor een prettige, ongedwongen sfeer zorgt in het contact tussen collega’s. ”

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Jeroen Grootenboer, Manager HR Servicedesk via 06-28490755.