Wat ga je doen als HR Administrateur?

Hoe ziet je dag er uit?

 

Je trapt de dag samen met jouw collega’s af met een kort en bondig overleg over de werkzaamheden en jouw doelen voor de dag. Jij draagt bij aan “goed werkgeverschap” door de HR-administratie tot in de puntjes te verzorgen.

Als HR Administrateur bij Repay HRM bestaat je functie uit het registreren en correct verwerken van alle administratieve gegevens van de medewerkers binnen onze organisatie.

Zo controleer je in de ochtend de nieuwe inschrijvingen, je hebt telefonisch contact met medewerkers en opdrachtgevers om het dossier van de medewerker compleet te krijgen. In de middag ben je bezig met het verwerken van gewerkte uren en toeslaguren. Daarnaast verwerk je mutaties voor verjaardagen of salarisverhogingen. Je belt medewerkers en relaties om ervoor te zorgen dat alle uren voor de deadline binnen zijn, zodat de medewerker een correcte betaling ontvangt. Aan het einde van de dag ontferm jij je over de administratieve verwerking van de arbeidscontracten en meld je medewerkers uit dienst. Ook check jij of alle instellingen voor de pensioenen goed in het systeem staan.

 

  Fulltime
  Tilburg
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
  Mbo werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling;
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals ons wekelijks bootcamp (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een 

HR Administrateur?

 • Je bent iemand die altijd op de hoogte is van de laatste stand van zaken.
 • Je werkt zeer nauwkeurig.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt de klantbeleving onder de knie.
 • Je werkt planmatig en doelgericht en laat je niet gek maken onder druk.
 • Jij wil elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
 • Je denkt proactief mee om de processen op de HR-administratie te optimaliseren.
 • Veel ervaring? Ja, enige ervaring is wel gewenst in een servicegerichte administratieve omgeving, maar we zijn vooral op zoek naar enthousiasme en een sprankelende persoonlijkheid.
 • Relevante opleiding? MBO werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zoveel. Wij zijn met name op zoek naar persoonlijkheid en de manier hoe jij zaken aanpakt en bekijkt.

Collega’s aan het woord

Wesley van de Camp

Administratie

“Het werken bij Repay HRM brengt veel afwisseling met zich mee en iedereen probeert zoveel mogelijk vooruit te komen. Dat is een mentaliteit waarin ik me goed in kan vinden. Repay biedt daarnaast alle mogelijkheden om bij te leren, want dat is onmisbaar in deze branche.”

Ilco Jansen

Jobcenter

“Bij het Jobcenter houd ik me bezig met alle werkzaamheden rondom verzuim. Mijn uitdaging is om iemand zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dit maakt mijn werk interessant en uitdagend, daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen.”

Anjes Scholten

Kwaliteit

“In mijn functie als ‘Coördinator Total Quality’ heb ik iedere dag de kans om bij te dragen aan de tevredenheid van onze relaties en medewerkers. Dit geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik na 8 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga, zegt volgens mij genoeg!”

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Renate de Jonge, Manager HR- en Salarisadministratie via 06-15124487 of het onderstaande contactformulier.