Functioneel Applicatiebeheerder

Repay HRM

Wil je niet alleen alle applicaties beheren, maar heb je ook interesse in het bedrijfsproces erachter en adviseer je graag hoe het beter kan? Wil je samen met de afdelingen zorgen dat de systemen zo optimaal mogelijk worden gebruikt voor zowel de interne als externe relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  32/40 uur
  Tilburg
25 vakantiedagen plus 6,5 ATV o.b.v fulltime
  Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Functioneel Applicatiebeheerder?

Als Functioneel Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat al onze systemen goed aansluiten bij de organisatieprocessen en dat deze optimaal worden ondersteund. Je vindt het leuk om de systemen goed te doorgronden en zoekt voortdurend naar mogelijkheden om het gebruik verder te verbeteren.

Je hebt een sterke adviserende rol over het gebruik van de verschillende applicaties in de organisatie. Je bent nauw betrokken bij diverse projecten over het uitbreiden en het verbeteren van de organisatieprocessen en maakt hiervoor de vertaalslag naar systeeminrichtingen. Je legt de processen goed vast en helpt de implementatie van de systemen bij alle collega’s te borgen.

In deze functie kom je dagelijks in contact met leveranciers over wensen, incidenten en problemen. Je vertaalt gebruikerswensen naar functionaliteiten en zorgt dat iedereen goed met de systemen kan (blijven) werken.

Wat bieden wij?

 • Een interessante, afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, en waar echt ruimte is voor zelfontwikkeling;
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s;
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur;
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie;
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Zo kan jij iedere maandag mee sporten met onze bootcamp en worden er gezellige borrels georganiseerd.

Wat zoeken wij in een

Functioneel

Applicatiebeheerder?

 • Je bent zowel communicatief als analytisch sterk;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Je hebt oog voor verschillende belangen en kunt deze afwegen;
 • Je hebt ervaring met het werken in projecten;
 • Je wilt elke dag het beste uit jezelf halen, je staat dus open voor zelfontwikkeling;
 • Je weet je goed aan te passen aan verschillende situaties, want geen dag is hetzelfde;
 • Je denkt in oplossingen;
 • Kennis van AFAS Profit en/of e-UUR is een pré.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en biedt de ongeveer 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel, Breda & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Collega’s aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Leuk! Als je ons team wilt komen versterken upload dan een CV en een korte motivatie via het sollicitatieformulier. Ter info, het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Wart Mermans, Manager Applicatiebeheer, via 0625014103 of w.mermans@repay.nl.